WTF

Нещата от живота
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: WTF

Мнение от denik »

Sentinel* написа:Случайно гледах мача, че бях на кръчма. и кво, излиза че сме можели да играем футбол? :shock: а за боя, кво да е, освен некви левскарчета и цска-ри?
е те уж са в двата противоположни сектори нз
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

много силен мач, супер късметлии бяха жабарите и съдията бе педераст, като нищо можехме да ги отвеем с 4:0 :evil:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Само с първия гол да си бяхме останали пак щях да съм доволен. Малко ме е яд, че не показаха същата игра срещу Англия от септември миналата година, още повече че бях на стадиона тогава. иначе се обзалагам че след мача е имало мощен запой в синсити. :D
тежки нокаути
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Смени СинСити с Найтфлайт и ще познаеш.
Fenrir

Мнение от Fenrir »

От реакциите след мача, ще кажеш, че сме го спечелили вече това световно. Пак се изхвърлят феновете след едно равенство. :roll:
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Fenrir написа:От реакциите след мача, ще кажеш, че сме го спечелили вече това световно. Пак се изхвърлят феновете след едно равенство. :roll:
Както казах по-горе, не резултата е важен, а играта, която показаха нашите. Щото такова нещо не се е случвало от няколко години и е изненадващо.
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Абе ние и Холандия победихме и играта беше същата, ама после срещу пишките кабрио се провалихме. Та филма е, че те се надъхват да се докажат срещу силните, дига им се самочувствието и по-слабите ги подценяват и им лапат. Срещу Армения пак ще е така.
LA COKA
Braveheart

Мнение от Braveheart »

Играхме си много добре.Тука чета изказвания ,че сме играли първото слабо и тн...ми добре си играхме целия мач,това е истината.1 нелеп гол получихме,можехме да вкараме доста,но нямахме късмет.А и не съм съгласен че състава на Италия бил слаб!7 играчи на Ювентус,2 на Рома 1 на наполи,това слаб състав ли е?! Дано си играеме така и следващите мачове и ще имаме бъдеще.
Аватар
SonicVibe
стига спамил
В момента играе: real_life.exe

Мнение от SonicVibe »

ебааах го, и днеска 1:0 срещу Армения, че и по шамарихме в стил "Г" група :lol:
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

тея арменци се доказаха като подчовеци с държанието си този мач; да го духат
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Не съм доволен... дори смея да кажа измъчена победа... Да останеш 1 в 1 срещу вратар и то извън неказателното поле и да се опиташ да му пуснеш топката отстрани все едно е дърво нямам думи... Радилов нападетел ли си кво си? Хубу неска са Армения но утре ще са Дания и Чехия изпускайки такава златна възможност може да ни коства всичко в тази и без това супер тежка група... :( Защитата ни продължава да е супер хаотична в нападение пък ни липсва завършваща фаза... Супер - двойни подавания ала бала и като се стигне до решаващ удар некви изстрели целещи луната или русата девойка от 8-я ред у лево на сектор Б...

Всъщност май не трябва да съм толкова критичен за отбор борещ се за по-предна позиция в ранглистата на FIFA редом със световни футболни сили като Малави, Йордания, Уганда и Буркина Фасо...

Още много работа се иска... така че не мога да разбера кво е това хвърчене в небето "НОВА България" не знам си какво...
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Dr.Falus
В момента играе: На чичо доктор.

Мнение от Dr.Falus »

-Stormrаge- написа:Не съм доволен... дори смея да кажа измъчена победа... Да останеш 1 в 1 срещу вратар и то извън неказателното поле и да се опиташ да му пуснеш топката отстрани все едно е дърво нямам думи... Радилов нападетел ли си кво си? Хубу неска са Армения но утре ще са Дания и Чехия изпускайки такава златна възможност може да ни коства всичко в тази и без това супер тежка група... :( Защитата ни продължава да е супер хаотична в нападение пък ни липсва завършваща фаза... Супер - двойни подавания ала бала и като се стигне до решаващ удар некви изстрели целещи луната или русата девойка от 8-я ред у лево на сектор Б...

Всъщност май не трябва да съм толкова критичен за отбор борещ се за по-предна позиция в ранглистата на FIFA редом със световни футболни сили като Малави, Йордания, Уганда и Буркина Фасо...

Още много работа се иска... така че не мога да разбера кво е това хвърчене в небето "НОВА България" не знам си какво...
Е момчетата що да си дават зор с тея анонимници и селяни? Рангелов,че не може да мисли-не може,но по-добре да играем пак на 120% срещу Чехия и Дания отколкото да сме изморени и да се влачим по терена.

Съдията е мега тъпото парче,малко зад арменците по простотия,Дяков даже не пипна никой в мелето :lol:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Знам само, че всеки, който не успее да мине вратаря при подобна ситуация (в която топката е в краката ти, вратаря нито може да легне, нито да я пипне с ръце), трябва да бъде изваден от футбола доживот, честно.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Рангелов за мен е доказан играч.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Шихан написа:Рангелов за мен е доказан играч.
дори аз щях да съумея да прехвърля вратаря
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Арменците развалиха целия мач.Плачеха си за здрав бой.То не бе блъскане ритане и бутане.До гола имаше футбол след това почна бруталния кеч.Като видяха че нямат шанс да ни удържат поне равния и решиха да ни набият.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Admiral General Till написа: дори аз щях да съумея да прехвърля вратаря
Да тръгне с топката наляво, да тръгне с топката надясно, да го прехвърли... абе всичко друго, само не и да я чукне във вратаря :blink:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Gipo написа:Знам само, че всеки, който не успее да мине вратаря при подобна ситуация (в която топката е в краката ти, вратаря нито може да легне, нито да я пипне с ръце), трябва да бъде изваден от футбола доживот, честно.

Aко сички бяха на твоя лайнян акъл, от футбола щяха да са извадени Роналдо, Торес, Индзаги и още куп футболисти. Да еба простата ти селска пръчка, педерастчо тва че ти си вратарчее и те жулят от всякакви позиции и 1 на 1 с нападателя винаги ти вкарват, не значи че другите вратари са такива тикви и кауни. Борскук малоумен, много ясно че ако ти вардиш на Армения, всеки над 7 годишна възраст, който не ти опъне мрежата от каква да е позиция, трябва да го извадят не от футбола, а от живота. Мръсен селски цървул.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

DJ Cat написа:Ами аз съм олигофрен, ся ко да напрая
Е? Ние си говорим за футбол тука, какво общо имаше това, че си олигофрен?
Ние ли не знаем? Защо трябваше пак да ни казваш?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Слабичко играхме де, тоест по-пестеливо. Добре че победихме в крайна сметка, щото щеше да е отново същия резил както напоследък.

Пък и в крайна сметка не сме кой знае колко добри, че да изиграем два поредни мача на много високо ниво :Д
Публикувай отговор