е те уж са в двата противоположни сектори нзSentinel* написа:Случайно гледах мача, че бях на кръчма. и кво, излиза че сме можели да играем футбол?а за боя, кво да е, освен некви левскарчета и цска-ри?
WTF
Re: WTF
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
много силен мач, супер късметлии бяха жабарите и съдията бе педераст, като нищо можехме да ги отвеем с 4:0 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Само с първия гол да си бяхме останали пак щях да съм доволен. Малко ме е яд, че не показаха същата игра срещу Англия от септември миналата година, още повече че бях на стадиона тогава. иначе се обзалагам че след мача е имало мощен запой в синсити. 
тежки нокаути
Смени СинСити с Найтфлайт и ще познаеш.
От реакциите след мача, ще кажеш, че сме го спечелили вече това световно. Пак се изхвърлят феновете след едно равенство. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Както казах по-горе, не резултата е важен, а играта, която показаха нашите. Щото такова нещо не се е случвало от няколко години и е изненадващо.Fenrir написа:От реакциите след мача, ще кажеш, че сме го спечелили вече това световно. Пак се изхвърлят феновете след едно равенство.
Абе ние и Холандия победихме и играта беше същата, ама после срещу пишките кабрио се провалихме. Та филма е, че те се надъхват да се докажат срещу силните, дига им се самочувствието и по-слабите ги подценяват и им лапат. Срещу Армения пак ще е така.
LA COKA
-
Braveheart
Играхме си много добре.Тука чета изказвания ,че сме играли първото слабо и тн...ми добре си играхме целия мач,това е истината.1 нелеп гол получихме,можехме да вкараме доста,но нямахме късмет.А и не съм съгласен че състава на Италия бил слаб!7 играчи на Ювентус,2 на Рома 1 на наполи,това слаб състав ли е?! Дано си играеме така и следващите мачове и ще имаме бъдеще.
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
ебааах го, и днеска 1:0 срещу Армения, че и по шамарихме в стил "Г" група 
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
тея арменци се доказаха като подчовеци с държанието си този мач; да го духат
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Не съм доволен... дори смея да кажа измъчена победа... Да останеш 1 в 1 срещу вратар и то извън неказателното поле и да се опиташ да му пуснеш топката отстрани все едно е дърво нямам думи... Радилов нападетел ли си кво си? Хубу неска са Армения но утре ще са Дания и Чехия изпускайки такава златна възможност може да ни коства всичко в тази и без това супер тежка група...
Защитата ни продължава да е супер хаотична в нападение пък ни липсва завършваща фаза... Супер - двойни подавания ала бала и като се стигне до решаващ удар некви изстрели целещи луната или русата девойка от 8-я ред у лево на сектор Б...
Всъщност май не трябва да съм толкова критичен за отбор борещ се за по-предна позиция в ранглистата на FIFA редом със световни футболни сили като Малави, Йордания, Уганда и Буркина Фасо...
Още много работа се иска... така че не мога да разбера кво е това хвърчене в небето "НОВА България" не знам си какво...
Всъщност май не трябва да съм толкова критичен за отбор борещ се за по-предна позиция в ранглистата на FIFA редом със световни футболни сили като Малави, Йордания, Уганда и Буркина Фасо...
Още много работа се иска... така че не мога да разбера кво е това хвърчене в небето "НОВА България" не знам си какво...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Е момчетата що да си дават зор с тея анонимници и селяни? Рангелов,че не може да мисли-не може,но по-добре да играем пак на 120% срещу Чехия и Дания отколкото да сме изморени и да се влачим по терена.-Stormrаge- написа:Не съм доволен... дори смея да кажа измъчена победа... Да останеш 1 в 1 срещу вратар и то извън неказателното поле и да се опиташ да му пуснеш топката отстрани все едно е дърво нямам думи... Радилов нападетел ли си кво си? Хубу неска са Армения но утре ще са Дания и Чехия изпускайки такава златна възможност може да ни коства всичко в тази и без това супер тежка група...Защитата ни продължава да е супер хаотична в нападение пък ни липсва завършваща фаза... Супер - двойни подавания ала бала и като се стигне до решаващ удар некви изстрели целещи луната или русата девойка от 8-я ред у лево на сектор Б...
Съдията е мега тъпото парче,малко зад арменците по простотия,Дяков даже не пипна никой в мелето
Знам само, че всеки, който не успее да мине вратаря при подобна ситуация (в която топката е в краката ти, вратаря нито може да легне, нито да я пипне с ръце), трябва да бъде изваден от футбола доживот, честно.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Рангелов за мен е доказан играч.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Till.Lindemann
дори аз щях да съумея да прехвърля вратаряШихан написа:Рангелов за мен е доказан играч.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Арменците развалиха целия мач.Плачеха си за здрав бой.То не бе блъскане ритане и бутане.До гола имаше футбол след това почна бруталния кеч.Като видяха че нямат шанс да ни удържат поне равния и решиха да ни набият.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Да тръгне с топката наляво, да тръгне с топката надясно, да го прехвърли... абе всичко друго, само не и да я чукне във вратаряAdmiral General Till написа: дори аз щях да съумея да прехвърля вратаря
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Gipo написа:Знам само, че всеки, който не успее да мине вратаря при подобна ситуация (в която топката е в краката ти, вратаря нито може да легне, нито да я пипне с ръце), трябва да бъде изваден от футбола доживот, честно.
Aко сички бяха на твоя лайнян акъл, от футбола щяха да са извадени Роналдо, Торес, Индзаги и още куп футболисти. Да еба простата ти селска пръчка, педерастчо тва че ти си вратарчее и те жулят от всякакви позиции и 1 на 1 с нападателя винаги ти вкарват, не значи че другите вратари са такива тикви и кауни. Борскук малоумен, много ясно че ако ти вардиш на Армения, всеки над 7 годишна възраст, който не ти опъне мрежата от каква да е позиция, трябва да го извадят не от футбола, а от живота. Мръсен селски цървул.
Е? Ние си говорим за футбол тука, какво общо имаше това, че си олигофрен?DJ Cat написа:Ами аз съм олигофрен, ся ко да напрая
Ние ли не знаем? Защо трябваше пак да ни казваш?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Слабичко играхме де, тоест по-пестеливо. Добре че победихме в крайна сметка, щото щеше да е отново същия резил както напоследък.
Пък и в крайна сметка не сме кой знае колко добри, че да изиграем два поредни мача на много високо ниво :Д
Пък и в крайна сметка не сме кой знае колко добри, че да изиграем два поредни мача на много високо ниво :Д