Contra
- - Алминатора -
Re: Contra
Преди да цъкна линковете на Хамелеона си свалям слушалките и ги намалям на макс 
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
so trueДжони Спагети - написа:Преди да цъкна линковете на Хамелеона си свалям слушалките и ги намалям на макс
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Wannabe написа:http://www.youtube.com/watch?v=V763hK7j1JM
Е тва е най-добрата контра
Е тва е най-добрата контра.swf
¯\_(ツ)_/ ¯
-
kamengtaiv
- n00b playa
Ето вижте как в Русия играят Contra Force http://www.youtube.com/watch?v=hY8oVKOFdUM
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
-
kamengtaiv
- n00b playa
На мен Double Dragon 3 също ми е бил първия. Спомням си бях я купил от един китайски магазин за 4 кинта. Стигал съм до последното ниво, но никога не съм стигал до босаМоридин написа:ДОУБЛИ ДРАГОНА ЛИ БЕ
Първо играх тройката, ама оригинална дискетка, не като ония жълтите. Струваше 12 кинта. За онова време си беше ебало и майката кви пари са това. Не бях виждал такава графика и бойна система досега. ЕБАХТИ колко харесвах тва, че можеш да играеш с босовете, които побеждаваш.
http://www.youtube.com/watch?v=sSL7fTupMUY
На тоя, дето се появява на 8:30 му виках турчина, щото е дебел и с фес. И нинджата след тва беше много як. Ма обичах да си я играя сам тая игра. Първия път като я превъртах бях безкрайно удовлетворен от живота си за няколко седмици напред
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Еми то по нашите географски ширини, като кажеш Нинтендо и се разбира Famicom-a. А като кажеш НЕС - всичко що е осем битово и с фамикомски дискети.Nigga написа:На мен Double Dragon 3 също ми е бил първия. Спомням си бях я купил от един китайски магазин за 4 кинта. Стигал съм до последното ниво, но никога не съм стигал до босаМоридин написа:ДОУБЛИ ДРАГОНА ЛИ БЕ
Първо играх тройката, ама оригинална дискетка, не като ония жълтите. Струваше 12 кинта. За онова време си беше ебало и майката кви пари са това. Не бях виждал такава графика и бойна система досега. ЕБАХТИ колко харесвах тва, че можеш да играеш с босовете, които побеждаваш.
http://www.youtube.com/watch?v=sSL7fTupMUY
На тоя, дето се появява на 8:30 му виках турчина, щото е дебел и с фес. И нинджата след тва беше много як. Ма обичах да си я играя сам тая игра. Първия път като я превъртах бях безкрайно удовлетворен от живота си за няколко седмици напред. БТВ тая оригинална дискета, имаш предвид Famicom версията или NES (ония големите)?
¯\_(ツ)_/ ¯
И аз се кефих на Double Dragon 3, обаче без да искам открих някакъв чийт с който да прескачам нивата и интересът се изпари бързо 
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Под оригинална имам предвид, че беше един такъв много специфичен светлосин цвят, брутален арт на лепенката и самата дискета беше опакована в пластмасова опаковка (т.е не от ония жълтите, които много често бяха с подменена платка или най-малкото лепенка, ожулени такива и ги избираш от един кашон).
Иначе за Famicom-a говоря, то NES в Бг не знам имало ли е изобщо. Макар че тук не сме играли и на съвсем истински фамикомове - то е някаква мешавица (примерно пистолета го е имало само за НЕС и контролерите на фамикома не са били перманентно свързани към самата козола), т.е. това е някакъв руски хардуерен клонинг на фамикома, дето му викат Денди - http://en.wikipedia.org/wiki/Dendy_(console). Аз на село за ваканциите имах един такъв Денди, но той се поразвали нещо, а сега вкъщи на тавана трябва да имам работеща терминаторка, която пък си е баш балканско копие на фамикома. И направо как ми се доигра....
Аааа, аз също се сещам за тоя чийт - беше select или start + два от бойните бутона май.
Иначе за Famicom-a говоря, то NES в Бг не знам имало ли е изобщо. Макар че тук не сме играли и на съвсем истински фамикомове - то е някаква мешавица (примерно пистолета го е имало само за НЕС и контролерите на фамикома не са били перманентно свързани към самата козола), т.е. това е някакъв руски хардуерен клонинг на фамикома, дето му викат Денди - http://en.wikipedia.org/wiki/Dendy_(console). Аз на село за ваканциите имах един такъв Денди, но той се поразвали нещо, а сега вкъщи на тавана трябва да имам работеща терминаторка, която пък си е баш балканско копие на фамикома. И направо как ми се доигра....
Аааа, аз също се сещам за тоя чийт - беше select или start + два от бойните бутона май.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
джамбазипаша
Контра - ета самая хорошая игру для тренирования будещие спецназовци.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
джамбазипаша
Она лучшая чем все современний ФПС говна .