Contra

Нещата от живота
Аватар
- Алминатора -

Re: Contra

Мнение от - Алминатора - »

Преди да цъкна линковете на Хамелеона си свалям слушалките и ги намалям на макс :lol:
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ

Все аркадаши сме...!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

http://www.youtube.com/watch?v=V763hK7j1JM

Е тва е най-добрата контра
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

Джони Спагети - написа:Преди да цъкна линковете на Хамелеона си свалям слушалките и ги намалям на макс :lol:
so true :mrdr:
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Wannabe написа:http://www.youtube.com/watch?v=V763hK7j1JM

Е тва е най-добрата контра

Е тва е най-добрата контра.swf :lol:
¯\_(ツ)_/ ¯
kamengtaiv
n00b playa

Мнение от kamengtaiv »

Ето вижте как в Русия играят Contra Force http://www.youtube.com/watch?v=hY8oVKOFdUM
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
kamengtaiv
n00b playa

Мнение от kamengtaiv »

Моридин написа:ДОУБЛИ ДРАГОНА ЛИ БЕ

Първо играх тройката, ама оригинална дискетка, не като ония жълтите. Струваше 12 кинта. За онова време си беше ебало и майката кви пари са това. Не бях виждал такава графика и бойна система досега. ЕБАХТИ колко харесвах тва, че можеш да играеш с босовете, които побеждаваш.

http://www.youtube.com/watch?v=sSL7fTupMUY

На тоя, дето се появява на 8:30 му виках турчина, щото е дебел и с фес. И нинджата след тва беше много як. Ма обичах да си я играя сам тая игра. Първия път като я превъртах бях безкрайно удовлетворен от живота си за няколко седмици напред :D
На мен Double Dragon 3 също ми е бил първия. Спомням си бях я купил от един китайски магазин за 4 кинта. Стигал съм до последното ниво, но никога не съм стигал до боса :( . БТВ тая оригинална дискета, имаш предвид Famicom версията или NES (ония големите)?
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Nigga написа:
Моридин написа:ДОУБЛИ ДРАГОНА ЛИ БЕ

Първо играх тройката, ама оригинална дискетка, не като ония жълтите. Струваше 12 кинта. За онова време си беше ебало и майката кви пари са това. Не бях виждал такава графика и бойна система досега. ЕБАХТИ колко харесвах тва, че можеш да играеш с босовете, които побеждаваш.

http://www.youtube.com/watch?v=sSL7fTupMUY

На тоя, дето се появява на 8:30 му виках турчина, щото е дебел и с фес. И нинджата след тва беше много як. Ма обичах да си я играя сам тая игра. Първия път като я превъртах бях безкрайно удовлетворен от живота си за няколко седмици напред :D
На мен Double Dragon 3 също ми е бил първия. Спомням си бях я купил от един китайски магазин за 4 кинта. Стигал съм до последното ниво, но никога не съм стигал до боса :( . БТВ тая оригинална дискета, имаш предвид Famicom версията или NES (ония големите)?
Еми то по нашите географски ширини, като кажеш Нинтендо и се разбира Famicom-a. А като кажеш НЕС - всичко що е осем битово и с фамикомски дискети.
¯\_(ツ)_/ ¯
vanmx

Мнение от vanmx »

И аз се кефих на Double Dragon 3, обаче без да искам открих някакъв чийт с който да прескачам нивата и интересът се изпари бързо :D
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Под оригинална имам предвид, че беше един такъв много специфичен светлосин цвят, брутален арт на лепенката и самата дискета беше опакована в пластмасова опаковка (т.е не от ония жълтите, които много често бяха с подменена платка или най-малкото лепенка, ожулени такива и ги избираш от един кашон).

Иначе за Famicom-a говоря, то NES в Бг не знам имало ли е изобщо. Макар че тук не сме играли и на съвсем истински фамикомове - то е някаква мешавица (примерно пистолета го е имало само за НЕС и контролерите на фамикома не са били перманентно свързани към самата козола), т.е. това е някакъв руски хардуерен клонинг на фамикома, дето му викат Денди - http://en.wikipedia.org/wiki/Dendy_(console). Аз на село за ваканциите имах един такъв Денди, но той се поразвали нещо, а сега вкъщи на тавана трябва да имам работеща терминаторка, която пък си е баш балканско копие на фамикома. И направо как ми се доигра....

Аааа, аз също се сещам за тоя чийт - беше select или start + два от бойните бутона май.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Абе темата е за

Up+up+down+down+left+right+left+right+A+B+Start
¯\_(ツ)_/ ¯
The Arrow

Мнение от The Arrow »

да ви го наконтря на контрата
тежки нокаути
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

¯\_(ツ)_/ ¯
джамбазипаша

Мнение от джамбазипаша »

Контра - ета самая хорошая игру для тренирования будещие спецназовци.
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Гораздо более реальной, чем Call of Duty, или даже CS!
¯\_(ツ)_/ ¯
джамбазипаша

Мнение от джамбазипаша »

Она лучшая чем все современний ФПС говна .
Публикувай отговор