кво ше стане
Re: кво ше стане
ma ti pyk koi si be?
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
q sa dryj na nivo be grezdei
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
глей аз да не те напъна у кенефа
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Жувотновъд
Изчезвай бе, гнидо!{SuPa-1337-Killa} написа:глей аз да не те напъна у кенефа
Ти си някакъв подчовек, не мога да опиша какъв боклук си, щото не е истина просто!
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
щи помогнаMagicka написа: , не мога да опиша какъв боклук си,
едно ниво над тебе
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
ей, мършавляци, вижте се къде сте се лепнали сичките

тука виждам новите тъпаци, долан-акаунтите, разните форумни отрепки кат супа леет и изхода, и все такива УТАЙКИ

тука виждам новите тъпаци, долан-акаунтите, разните форумни отрепки кат супа леет и изхода, и все такива УТАЙКИ
джумерки
забравил си да ме включиш към утрепките- сърдя ти се 
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
щи превземем ануса.Stylized Corpse написа:ей, мършавляци, вижте се къде сте се лепнали сичките
кьорави катерички
1. нямаше нужда да цитирашdeistur написа:щи превземем ануса.Stylized Corpse написа:
2. не се напъвай
3. излез
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
- Stonedisus
na random postove random otgovori. ne umeq da boravq s toq forum i citiraneto nai lesno stava.Sentinel* написа: 1. нямаше нужда да цитираш
2. не се напъвай
3. излез
кьорави катерички
не се напрягай ти казах
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
- Stonedisus
ne se natqgai*.viziram teb ako ne se seti6 sam.Sentinel* написа:не се напрягай ти казах
кьорави катерички
ама не ме контрирай бе
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
не беше ли "не се напъвай" ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
представи си къв си тъп тогаваdeistur написа: ne umeq da boravq s toq forum i citiraneto nai lesno stava.
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
- Stonedisus
Ако не пушиш коз някой хора биха казали че нямаш извинение за толкова забавена реакцияSentinel* написа:представи си къв си тъп тогаваdeistur написа: ne umeq da boravq s toq forum i citiraneto nai lesno stava.
кьорави катерички
ами сега съм решил да го цитирам бе. ама ти не стига, че си тъп ами си и забавен. ама умствено ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
- Stonedisus
ахахаха ей така рандом ти дошлоSentinel* написа:ами сега съм решил да го цитирам бе. ама ти не стига, че си тъп ами си и забавен. ама умствено
кьорави катерички
Сигурно отстрани изглежда супер яко двама рандъми да се храняти хората вече ще си помислят че сме един акаунт
за втората част, съжалявам ама не съм толко напреднал още 
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz