ГЕЙмърски лапотоп

Нещата от живота
Аватар
SonicVibe
стига спамил
В момента играе: real_life.exe

Re: ГЕЙмърски лапотоп

Мнение от SonicVibe »

Lenovo много ги тачат като сглобка, особено офис моделите, железни са.
Е тва е хубаво -> http://ardes.bg/laptop/Lenovo+IdeaPad+Z580A-41763
Най-важното при един лаптоп е сглобката и охлаждането, другото е на заден план. Първия ми лаптоп има отвратително охлаждане и кофти сглобка, но крета още някак ( и аз не знам как...)
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Аватар
Excess

Мнение от Excess »

http://pcstore.bg/laptopi/LENOVO-9/LENO ... n-8GB-3965
аз имам такъв и нямам проблеми засега. Много добри спецификации. Може би е трябвало да сложат 7200rpm хард диск на фона на другите части. Даже го рекламират, че може да се отвори с един пръст и при мен наистина е така
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Леново за мен са фирмата НАЙ в областта на лаптопите.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Еми да, ама доколкото съм чувал, напоследък качеството на изработка не е много добро. Иначе баща ми има един IBM (което бейсикли си е Lenovo) на 10 години и си работи като чисто ново все още.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Качеството на изработка на Леново при Thinkpad серията не е на буквално космическото ниво, което е било пред седем-осем години, верно. Т.е. компютрите им вече не се правят чак със стандарта за ползване в околоземна орбита (тва се е правило индийд).

Ама, маамустара, тва не ги прави по-малко трепач. Не е нужно дори да са Тинкпадове. Ideapad серията ползва много от технологиите на Тинкпадовете и са пушки. От година и половина имам Ideapad и не мога да се оплача от абсолютно нищо. Предлагам да гониш поне отчасти алуминиево шаси, защото дава много по-голяма здравина на конструкцията.

Иначе на жена ми лаптопа Sony Vaio, дето уж са доста елитни, грее като фурна и цялото му шаси скърца пластмасово постоянно за разлика от Айдиападчето ми, което няма мърдане и се охлажда тихичко и ефективно.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Не мога да ти дам съвет за модела лаптоп, но ще ти дам друга житейска идея. Като така и така ще ходиш в Дания, що не си го купиш от там. До колкото ми е известно техниката почти на всякъде по света, освен може би в Сомалия, е по-евтина, така че ще си на далавера.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Ми, не всъщност.

- Алминатора

- кримсънчето
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

няма да тръгна да си купувам лаптопа от дания, щото няма да е удобно и времесъобразно

иначе ми предлагат това : http://www.digiteq.com/product/21866/la ... 750gb.html

като гледам е леко изхвърляне, щот е по-мощен и от компа ми, но все пак ако ще купувам нещо, поне да е добра инвестиция ?
джумерки
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

Моридин написа:Иначе на жена ми лаптопа Sony Vaio, дето уж са доста елитни, грее като фурна и цялото му шаси скърца пластмасово постоянно за разлика от Айдиападчето ми, което няма мърдане и се охлажда тихичко и ефективно.

verno li e takyv tashak, shot smqtam vaio da si vzemam :?
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Па Кире кат можеш да дадеш 400 лв отгоре, то не ги давай за Азис :D Ако ще качваш толкова много сумата, със сигурност ще намериш лаптопи с подобни характеристики, които няма да са Асус.

Ако искаш 1900 лв по-добре вземай нещо подобно на тоя Dell. Разликата е, че екрана е малко по-малък, харда е с по-бавни обороти (при лаптопите... ху кеърс), а видеата са долу-горе еднакви. Разликата е, че няма да е Асус, а нещо по-сносно.

http://laptop.bg/laptops-dell-Inspiron_ ... 7063252046

Морко, аз ето заради това обичам тинкпадовете, ама нз дали го правят вече

Изображение

някой гений го е измислил това мишката да бъде клитор между копчетата
Аватар
StubbsZombie

Мнение от StubbsZombie »

Пени написа:
verno li e takyv tashak, shot smqtam vaio da si vzemam :?
em Vaio sa golqm bokluk, brat, a i sa po-skapi
vzemi si dell ili hp
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

добре, защо НЕ асус ?

edit : спрях се на това, щото е 17 инча, не щем 15. тоя клас dell-овете са твърде скъпи май ?
джумерки
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

ми не знам, лични предпочитания :D

асуса от линка ти определено е звяр, но нямам идея как ги правят тях и как са с греенето и т.н.

пък в крайна сметка дела от първия ми пост е с голям екран също и въобще не е за изхвърляне (по-слаб е от асуса, но и е с 400 кинта по-евтин :Д:Д)

Иначе виж.. то най-вероятно за всяка марка ще има позитивни и негативни мнения. Примерно на теб са ти говорили лоши работи за Дел, пък аз досега не съм чувал оплаквания от мои познати :D Така е и с ейчпитата, ейсърите и т.н.

Oтносно греенето - както и горе са писали, то много си зависи от дизайна и качеството на изработката. Но така или иначе лаптопа си изисква грижи поне веднъж годишно да го носиш да го отварят и да го почистват (щото няя как като настолното пц сам сеш се :Д)

В крайна сметка квот напрайш :D
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Аз ходих в сервиза тука, понеже се познаваме от много време и съм клиент още от как съм бил 2-3 клас ( когат с баща ми взехме първия комп ) и хората винаги са ми давали съвети и са се отнасяли професионално там. Та, като им казах за Леново, шефа се мръщи и вика ''абе ... не е толкова добре, колкото го изкарват, пък и ги правят в китай ся''. Коет не знам колко е зле, щот май всичко го правят в китай, ама карай. :o

Разпечата ми и характеристиките на един Dell, който е на същата цена горе-долу, но с по-слабо видео.
джумерки
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

Сигурно някой е препоръчал вече, ама не съм прочел - Acer, аз на моя подкарвам всичко на макс.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Влад, какво предпочиташ - лаптоп с надупени характеристики за игри, ма без гаранция, че ще изкара дълго (Acer, примерно) или нещо с по-качествена изработка и не дотам за игри, ма поне ще знаеш, че ще имаш преносима машина с години напред (Lenovo Thinkpad серията)?

Ако ще е нещо по средата, с две ръце и вдигнат хуй във въздуха препоръчвам е тоя модел:

http://blog.speedcomputers.biz/2012/06/ ... -gtx-660m/

и по-конкретно модела, дето се приближава най-много до твоята сума:

http://www.speedcomputers.bg/product/la ... 59-335956/

Lenovo не лъжат. Единственият проблем са им дисплеите, които по принцип не са лоши, ма сякаш са малко dated и не се пънат да се състезават с високи резолюции, както правят останалите вендори. Ма да не говоря клавиатурите и здравината им какви са убийствени :!:

- Алминатора

- кримсънчето
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Sony VAIO :rockon:
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

и на втория линк накъв УИЧ ДОКТОР на екрана на лаптопо :D :D

иначе не знам и аз точно кво ми трябва така кат поставиш въпроса ... не искам за игри, щото искам компа ми като се наложи, да го ъпгрейдвам за игрите ... не да играя на лаптоп
а там за тия 3 месеца точно колко пъти ще седна да играя - не знам, а също така и не знам занапред кога и колко ще ми трябва изобщо тоя лаптоп
ма вие ми говорите едно, у сервиза ''разбирачите'' - друго, и като кажа на бащака ''посъветваха ме еди кво си'', той не го взима на сериозно щото е от ИНТЕРНЕТ :lol:

иначе мерси на всички за акъла, придобих представа горе-доле :D
джумерки
Аватар
SonicVibe
стига спамил
В момента играе: real_life.exe

Мнение от SonicVibe »

Моридин написа:Влад, какво предпочиташ - лаптоп с надупени характеристики за игри, ма без гаранция, че ще изкара дълго (Acer, примерно) или нещо с по-качествена изработка и не дотам за игри, ма поне ще знаеш, че ще имаш преносима машина с години напред (Lenovo Thinkpad серията)?

Ако ще е нещо по средата, с две ръце и вдигнат хуй във въздуха препоръчвам е тоя модел:

http://blog.speedcomputers.biz/2012/06/ ... -gtx-660m/

и по-конкретно модела, дето се приближава най-много до твоята сума:

http://www.speedcomputers.bg/product/la ... 59-335956/

Lenovo не лъжат. Единственият проблем са им дисплеите, които по принцип не са лоши, ма сякаш са малко dated и не се пънат да се състезават с високи резолюции, както правят останалите вендори. Ма да не говоря клавиатурите и здравината им какви са убийствени :!:
Тоя последния е баси дзверо :shock:
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

сони вайо са зверове
поне моя е звяр
хейтърс гона хейт
Публикувай отговор