Най-добрата игра, която сте играли за SEGA Mega Drive 2?

Игри за PC
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: Най-добрата игра, която сте играли за SEGA Mega Drive 2?

Мнение от The Chameleon »

аз Tiny Toon Adventures - Buster's Hidden Treasure почти я бях превъртял, да ми е оставало 1-2 нива :)

--

соник 4 умирах някъде на водните нива май, мамичката им :lol:

golden axe 4 мн сме я превъртали с теди 8)

п.п. фаворита ми си остава MK3 Ultimate обаче, княза може да потвърди :lol:

бях разцъквал доста и Терминатора / Тазманийския дявол ии някви други дето не се сещам ся :Д

ЕДИТ : ЛЕЛЕ, имаше 1 игра дето супер я свързвах с Дракула нз, беше на Нинтендо до колкото си спомням, мега олдскуул, мн култова музика помня, че май имаше определено време за да минеш нивото и ако не успееше ставаше " нощ " и сякви гадни нещата ставаха, АКО НЯКОЙ СЕ СЕЩА ЗА КВО ГОВОРЯ ЩЕ ГО РАЗЦЕЛУВАМ ЕЙ :!:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Няма Голдън акс 4 и Соник 4 за сега.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

The Chameleon написа:аз Tiny Toon Adventures - Buster's Hidden Treasure почти я бях превъртял, да ми е оставало 1-2 нива :)
мега трудна игра си беше, аз бая се озорих докато я превъртя :)
Damnation
В момента играе: Dota 2
Might & Magic : Duel Of Champions

Мнение от Damnation »

Е тая комикс зоната беше много яка. Иначе Strike серията - Desert Strike, Jungle Strike и Urban Strike ми бяха много любими.
MK3 : Ultimate - за къде без нея
Earthworm Jim 1&2 също
Pitfall
Jurassic Park : The lost world беше много яка, една от последните игри за Mega drive изобщо
DUNE 2 - беше баси и яката стратегия, 1 към 1 с PC версията :D
Трол на свободна практика
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Казах, че за сега го няма. Иначе имам всички нови соници за пц оригинални от стиим. Сега играя епизод 2, но Генерейшън е най-добър за момента. За съжаление има перформънс бъгове на някои нива дето развалято цялостното впечатление.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

The Chameleon написа: ЕДИТ : ЛЕЛЕ, имаше 1 игра дето супер я свързвах с Дракула нз, беше на Нинтендо до колкото си спомням, мега олдскуул, мн култова музика помня, че май имаше определено време за да минеш нивото и ако не успееше ставаше " нощ " и сякви гадни нещата ставаха, АКО НЯКОЙ СЕ СЕЩА ЗА КВО ГОВОРЯ ЩЕ ГО РАЗЦЕЛУВАМ ЕЙ :!:

Castlevania? :)
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
kamengtaiv
n00b playa

Мнение от kamengtaiv »

фитнес-маняк написа:ООО сегата беше мн голема! играех рокобоп 3 и супер марио брадарс и на мортала пръсвах манячетата от квартала
Явно си имал нинтендо, щом играеш супер марио :D. А за мортал комбат-а може и да е пиратската версия на нинтендо-то
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
kamengtaiv
n00b playa

Мнение от kamengtaiv »

The Chameleon написа:аз Tiny Toon Adventures - Buster's Hidden Treasure почти я бях превъртял, да ми е оставало 1-2 нива :)

--

соник 4 умирах някъде на водните нива май, мамичката им :lol:

golden axe 4 мн сме я превъртали с теди 8)

п.п. фаворита ми си остава MK3 Ultimate обаче, княза може да потвърди :lol:

бях разцъквал доста и Терминатора / Тазманийския дявол ии някви други дето не се сещам ся :Д

ЕДИТ : ЛЕЛЕ, имаше 1 игра дето супер я свързвах с Дракула нз, беше на Нинтендо до колкото си спомням, мега олдскуул, мн култова музика помня, че май имаше определено време за да минеш нивото и ако не успееше ставаше " нощ " и сякви гадни нещата ставаха, АКО НЯКОЙ СЕ СЕЩА ЗА КВО ГОВОРЯ ЩЕ ГО РАЗЦЕЛУВАМ ЕЙ :!:
Castelvania 2 : Simon`s Quest???
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
Mindov
В момента играе: :)

Мнение от Mindov »

Mortal Combat,Asteriks and Obeliks и Super Mario...Пазя го още мега драйва но не съм играл от 9 години.:)
Публикувай отговор