Abiturienti

Нещата от живота
Аватар
Pennywise
Latinica

Re: Abiturienti

Мнение от Pennywise »

ne mi se praite na interesni be
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

На моя бал останах без риза и въртех гюбеци,докато около мене се въртеха шалове.
ОТНОВО!!!
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

reborn_izrod написа:На моя бал останах без риза и въртех гюбеци,докато около мене се въртеха шалове.
Вече и след седми клас ли имат балове бе!?
LA COKA
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

И моят бал е днеска :D
WeAreGettingClose
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Dexter написа:И моят бал е днеска :D
мда стой си у вас :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

bulLshi7 написа:
reborn_izrod написа:На моя бал останах без риза и въртех гюбеци,докато около мене се въртеха шалове.
Вече и след седми клас ли имат балове бе!?
Хаха!Благо се изсирам върху разкривената ти физиономия,докато похапваш свински пишки на грил.Хапвай,хапвай :lol: :lol: :lol:
ОТНОВО!!!
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Моят бал е в понеделник.
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

mnou sam naprain marshiiiiiiiiii
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Имам само три спомена от снощи... Как говорих с 1 фр за фитнес, как ходих до тоалентата и как денсвах на някво високо място. Как съм се озовал вкъщи е мистерия за мен. Кво друго съм правил също.
LA COKA
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

vanmx написа:
SonicVibe написа:Изображение
1+
-1. в крайна сметка освен, че се дават маса пари не виждам друга негативна черта на баловете, а тоя пич ги е изкарал едва ли не като престъпление. а парите все пак са си за харчене, един път в живота е това събитие. родителите като не искат да си дават средната заплата да не са раждали деца. а тва, че момичетата се нагиздвали като курви не виждам кво общо има с бала като идея, всеки сам си решава как да се облече :) аз на моя бал, въпреки че ненавиждах голяма част от класа, а също и учителите, а също и самото даскало си изкарах мега добре пък нека тоя пич се прави на революционер във фейсбук :)
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

доста съм съгласен.
както имам един цитат дето KING OF TIME разнася наляво-надясно, няма нищо лошо ти и приятелите ти да сте в костюми, да ви натоварят в един мечок, всеки да хване по едно яко пиче в секси рокля шита по поръчка за нея и да разтърси силиконовите цици, подарък от бащата за бала.
тва, че дъртите, дето ги пишат тия глупости сега на техните балове са били с даскалката по физика от уважение или с някви генералски дъщери с мустаци, само щото баща им имал волга, си е техен проблем.
и отново не мисля, че нещата опират до пари - снощи видях много добре изглеждащи момчета, без да са твърде скъпо облечени(макар, че костюмите не ги разбирам много), и маса тупалки, които направо блестяха(от килата златО), но съм почти сигурен, че след 10 години ще се срамуват от снимките си от бала.
който иска да се бунтува - да се бунтува, боли ме хуя. въпрос на избор - затва на емо не му налях, като каза, че отишъл на чуждия бал по тениска, все едно отива за дъвки, пък нямал да отиде на своя щот еди кво си. всеки си преценя, след години ще стане белли дали тва е било добра идея.
Публикувай отговор