Mnenie za laptop?
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Re: Mnenie za laptop?
Защото реално погледнато потребителя наистина е трол и ако иска да не го храним да си направи друг профил, който да използва добре и да не си създава "противници".
@Denik
Да твърдиш че съм тролнал идиота Пени означава само едно - не четеш какво съм написал. Не желая да започвам спор с теб, нито имам нужда от някакви доводи по въпроса, просто хвърли поглед на лайната, които е изсрал въпросния ТРОЛ в другите теми и е възможно пак да си поговорим.
Да твърдиш че съм тролнал идиота Пени означава само едно - не четеш какво съм написал. Не желая да започвам спор с теб, нито имам нужда от някакви доводи по въпроса, просто хвърли поглед на лайната, които е изсрал въпросния ТРОЛ в другите теми и е възможно пак да си поговорим.
typo li ti e ? :S
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
typo li ti e ? :S
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Забавен трол си - глуповат, с беден речник и лесен за манипулиране. Още не можеш да усетиш за какво иде реч нали? Скоро и това ще стане. 
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Castor написа:Забавен трол си - глуповат, с беден речник и лесен за манипулиране. Още не можеш да усетиш за какво иде реч нали? Скоро и това ще стане.
leko neadekvaten si, nali, pla4kai si tixi4ko
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Охо, това да не ти е другия акаунт? Или може би става дума за нашествие на тролове-близнаци
Както казах, лесен си. Наистина още не можеш да се усетиш нали? 
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
ma predi da mi otgovarq6 si izburshi sopolite i suzi4kite 4e me e gnus da te gledam be
Taytay.
Taytay.
Да ме гледаш?!? И как по-точно ме гледаш? А-а-а, разбирам, сигурно си мислиш че това на аватара съм аз?
Вярно си доста глуповат
Сигурно се питаш: "Защо интелигентен, духовит, висококултурен човек като този Castor се занимава с малоумен трол като мен? Моето ниво е толкова по-ниско от неговото?" Ами ще ти отговоря донякъде: Първо, дори нещастник като теб заслужава чат-пат да си говори с интересни хора. Второ: Забавляваш ме. Трето:... Хм, третото и четвъртото ще почакат още няколко постинга, тогава ще ти кажа
P.S.Очаквам с нетърпение следващия напън на стомашно-чревния ти тракт.
P.P.S. И след като вече се опознахме и свързахме в крепка дружба, може би нямаш нищо против да ти викам на галено ТРОЛЧО? Или предпочиташ обръщението ТРОЛЧЕНЦЕ?
P.S.Очаквам с нетърпение следващия напън на стомашно-чревния ти тракт.
P.P.S. И след като вече се опознахме и свързахме в крепка дружба, може би нямаш нищо против да ти викам на галено ТРОЛЧО? Или предпочиташ обръщението ТРОЛЧЕНЦЕ?
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
1vo sylzi4kite posle mi gowori, k?
Taytay.
Taytay.
Ставаш все по-оригинален с всеки следващ пост. Поздравления!
P.S. Нека опитам да позная: В следващия ти отговор ще има sylzi4ki и sopoli прав ли съм? Мааму стара, готов прорицатело-предсказател съм си
P.S. Нека опитам да позная: В следващия ти отговор ще има sylzi4ki и sopoli прав ли съм? Мааму стара, готов прорицатело-предсказател съм си
SNIMKA DOKATO PLACHKASH(SYLZIHCKI DA IMA)ISKAM 
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Ето го и любимия ми трол. Здрасти ТРОЛЧО. Къде се изгуби вчера? Предполагам на този светъл празник си бил в ареста за многобройни престъпления срещу българския книжовен език? Не се усещаш че тук си останахме само двамцата
Не се усещаш че те карам да си тролиш собствената тема.
Не се усещаш че освен че изгони всички останали оттук, с всеки следващ пост сякаш викаш на висок глас "Аз съм трол" и това вече е станало ясно и на последния човек в този форум. И така ТРОЛЧО, целите са постигнати, а ти можеш да продължаваш да се самотролваш, ако желаеш 
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
verno li si i takuv debil w jivota? sigurno pla4kash, ako nqkoj ti powdigne glasm i 4akam snimka
Taytay.
Taytay.
PLACHESH LI CASTROLEEEEEEEEE??
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай