chestit treti mart, BALGARIIIIIIII!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Re: chestit treti mart, BALGARIIIIIIII!
алиминаторо че е еничар, е ясно, ама за кво и вие ще му се връзвате на простотиите
джумерки
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
За какво връзване въобще би могло да става въпрос.. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
тапак пи6и на кирилица името на балгариа веДжони Спагети написа:na tazi data predi 300 godini e sazdadena balgariq! da e chestito oswobojdenieto i borcite za swoboda!
Айде, честит ви "днес няма да казвам, че България е шибана" ден.
- Revive_
- В момента играе: Заглавията които си заслужават...
- Обратна връзка:
Който е против празника или не го одобрява и зачита ... да замълчи! БЕЗ ХУЛИ И ОБИДИ !!!
Честит 3-ти март на хората почитащи българските традиции и празници без значение от религия и националност!
Честит 3-ти март на хората почитащи българските традиции и празници без значение от религия и националност!
"Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
si4ki patrioti na kuro tuu tuuu
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
- StubbsZombie
Като чета мненията ви в темата, започвам да си мисля, че концентрационните лагери и смъртното наказание са остро необходими.
Такива като вас са заслужавали да се родят по друго време и да бъдат изклани като кокошки от турците.
БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА !
ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ!
Такива като вас са заслужавали да се родят по друго време и да бъдат изклани като кокошки от турците.
БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА !
ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ!
- Till.Lindemann

не осирайте баш тоя празник бе
дебили
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
кво празнуваш, че преди 134 години едните дето са ни ебали са ни подали гъза на другите и те да ни опънат
6-ти и най-вече 22-ри септември са истинските празници
недейте ми се прави на моралисти
ше ми ядете куро
ше ми ядете куро
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
чок гюзел, вери уел!
мда, Ерик'с поинт хиър +1
edit: из фейса ми
някои хора обаче обичат да са нестандартни
Комбо брейкъри

мда, Ерик'с поинт хиър +1
edit: из фейса ми
някои хора обаче обичат да са нестандартни

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Till.Lindemann
не м-у другото и аз мислих да напиша, да не забравят, че и утре са Българи, ама айде
Добре де, може ли да сте толкова тъпи. Всяка държава си има национален празник. Вярно е че днешно време няма смисъл от държави, а пък нашата не е от най-развитите, ама това вече е за друга тема.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Недей се пеняви по много, ами стой мирно и отдавай чест, младши.vanmx написа:Добре де, може ли да сте толкова тъпи. Всяка държава си има национален празник. Вярно е че днешно време няма смисъл от държави, а пък нашата не е от най-развитите, ама това вече е за друга тема.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Бе аре моля ти се. Като е казано, че е национален празник, начи е национален празник и толкова. Ти и да си извадиш от гъза двеста аргумента що точно не заслужава да е такъв, тва не променя нещата.Ерджан написа:кво празнуваш, че преди 134 години едните дето са ни ебали са ни подали гъза на другите и те да ни опънат
ше ми ядете куро
Не че ще го празнувам или нещо, ма поне не се ебавам с тва. Шести и двайсе и втори като са истинските празници, да не би да ги отбелязваш? Щото досега не съм видял хора, дето да проявяват избирателно уважение към такива работи - или ги уважаваш всичките наред, или не те ебе и толкова.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Виждам че комунизма е жив!
22 години не ни стигат да се освободим от мръсния комунизъм!
Браво ЕРИК!БРАВО ДИЛДО!БРАВО ВАЛьО!ВРАВО НА ВСИЧКИ ВАС ДЕТО КАЗВАТЕ "КЪВ ПРАЗНИК Е ТРЕТИ МАРТ УЕ?"
Браво на вас комунисти само 9 септември!Така е било преди 10 ноември 1989!ЗАЩО И СЕГА ДА НЕ Е ТАКА!
КОМУНИСТИ!
КОМУНИСТИ!
Аз ви предлагам млади комунисти да подарим 3 март на МАКЕДОНИЯ!
И да им подарим и Априлското въстание и Левски и Ботев и всички!Направо да искаме от Турция да направим НОИ (НОВА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ!)
Ерик и Дилдо ще са царе и ще се праскат по цял ден!
КОМУНИЗЪМ НАШ ЛЮБИМ ЕРИК ДУПЕ ЩЕ ДАДЕ!
Браво резаци!
22 години не ни стигат да се освободим от мръсния комунизъм!
Браво ЕРИК!БРАВО ДИЛДО!БРАВО ВАЛьО!ВРАВО НА ВСИЧКИ ВАС ДЕТО КАЗВАТЕ "КЪВ ПРАЗНИК Е ТРЕТИ МАРТ УЕ?"
Браво на вас комунисти само 9 септември!Така е било преди 10 ноември 1989!ЗАЩО И СЕГА ДА НЕ Е ТАКА!
КОМУНИСТИ!
КОМУНИСТИ!
Аз ви предлагам млади комунисти да подарим 3 март на МАКЕДОНИЯ!
И да им подарим и Априлското въстание и Левски и Ботев и всички!Направо да искаме от Турция да направим НОИ (НОВА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ!)
Ерик и Дилдо ще са царе и ще се праскат по цял ден!
КОМУНИЗЪМ НАШ ЛЮБИМ ЕРИК ДУПЕ ЩЕ ДАДЕ!
Браво резаци!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Аре да не мрънкяш много, а?Strain написа:
Бе аре моля ти се. Като е казано, че е национален празник, начи е национален празник и толкова. Ти и да си извадиш от гъза двеста аргумента що точно не заслужава да е такъв, тва не променя нещата.
Не че ще го празнувам или нещо, ма поне не се ебавам с тва. Шести и двайсе и втори като са истинските празници, да не би да ги отбелязваш? Щото досега не съм видял хора, дето да проявяват избирателно уважение към такива работи - или ги уважаваш всичките наред, или не те ебе и толкова.
Боли ме мене куро какво е казано, какви са нещата, и коя житейска драма те подтиква пак да ми сереш насреща. Аре заеби се.
Шести и двайсе и втори като са истинските празници, що па да не ги отбелязвам бе, да те еба в ушите? Що реши, че не може да има избирателно уважение към такива работи?
Бах те у тъпата глава, че даже седнал и наклон на хуя да ми дава...
Баш на тебе ли да ти обяснявам за трибутарни княжества и васални данъци и що по-точно тоя празник е тъп и нищожен пред 22-ри септември?
Вермо, курво, изключи капслока, да ти го турим в устата. 3-ти си е комунистическия празник, за да лапнем кура на майка Русия, въпреки че сме уникална държавичка, в която "освобождение" и "независимост" са две различни, неприпокриващи се неща.
Сикеджам бе
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Не съм се заял, не се бъркай. Нещо куца в представата ти за мене, щом още мислиш, че житейските ми драми предизвикват ответни реакции тук, само че наистина не си ми чак толкова на сърцето, че да те убеждавам в нещо. Ама си помисли следващия път като ми говориш за "добри отношения" или там квото го наричаш. Щото и веднъж да ти река дума напряко и се почват анализи на личния ми живот, обяснения, псувни, закани и кво ли не. Все едно че на някакви различни нива си приказваме и нямам идея вече как не се умори да играеш някакви роли. Т'ва не е бътхърт пост или от сорта, щото верно баш като такъв звучи, ма верно не ми се разправя днеска с тебе.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
@Ерджан - тъпа главо, днес е трети март, кого го ебе ти какви празници признаваш и кои не?
Айде отивай си на село и се ежи на магарето.
Айде отивай си на село и се ежи на магарето.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Revive_
- В момента играе: Заглавията които си заслужават...
- Обратна връзка:
А е момчета не го обръщайте тука на мексикански сериал айде моля.... създайте си друга тема и там се ръсете колко щете... па и ако искате се сбийте на централния площад...
Темата тук е да си честитим празника и толкова... покажете малко култура все пак !
Темата тук е да си честитим празника и толкова... покажете малко култура все пак !
"Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione."
Strain написа:Не съм се заял, не се бъркай. Нещо куца в представата ти за мене, щом още мислиш, че житейските ми драми предизвикват ответни реакции тук, само че наистина не си ми чак толкова на сърцето, че да те убеждавам в нещо. Ама си помисли следващия път като ми говориш за "добри отношения" или там квото го наричаш. Щото и веднъж да ти река дума напряко и се почват анализи на личния ми живот, обяснения, псувни, закани и кво ли не. Все едно че на някакви различни нива си приказваме и нямам идея вече как не се умори да играеш някакви роли. Т'ва не е бътхърт пост или от сорта, щото верно баш като такъв звучи, ма верно не ми се разправя днеска с тебе.
Не, това не е бътхърт пост, това е бичхърт пост. И сега пак бъди путьо и кажи че не съм ти интересен. Да те еба в хюмнето, не разба ли че мен ми е през хуя дали съм ти интересен, просто не мога да спра да те псувам, защото си утрепка. Ти си се знаеш, но така като е написано прегледно е много по-добре за всички.