Doom е голямо име в гейминг индустрията. Ако ще се прави продължение през 10 години, то трябва задължително да бъде епично и революционно от към техническа гледна точка, а не поредната средняшка безлична пуцалка, правена с unreal двигателя. Казвам това по повод Wolfenstein. Първата игра беше първата FPS игра изобщо. RTCW пак беше революция, а последната игра беше просто добра игричка, без да е нещо невиждано. Това което ID причиниха на Wolfenstein не трябва да го правят и с Doom.
DooM 4
Re: DooM 4
Тва горе не са ли картинки от Rage
Doom е голямо име в гейминг индустрията. Ако ще се прави продължение през 10 години, то трябва задължително да бъде епично и революционно от към техническа гледна точка, а не поредната средняшка безлична пуцалка, правена с unreal двигателя. Казвам това по повод Wolfenstein. Първата игра беше първата FPS игра изобщо. RTCW пак беше революция, а последната игра беше просто добра игричка, без да е нещо невиждано. Това което ID причиниха на Wolfenstein не трябва да го правят и с Doom.
А вие видяхте ли мотора мод за Дуум 1?
волфа не е първия. Първия се нарича катакомб 3д и пак е на ид. А пък последния волф не е на ид.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Ем те(Wolfenstein) се разработват винаги от други студиа, близки до ид. Най добри бяха Grey Matter, познати преди това като Xatrix, едно от най добрите студиа евър с игри легенди като Redneck Rampage, Quake II: The Reckoning, Kingpin: Life of Crime и естествено Return to Castle Wolfenstein. Там е работил и Виктор Антонов. Последния е на Рейвън и не е чак толкова лоша игра, щом я изиграх поне 2,3 пъти. Най якото нещо в нея е графиката, която е невероятно добре пипнат Doom3 енджин. Сега новия Wolf е поверен на уникално студио шведи и чакам с нетърпение. Най лошото нещо което се изказва е за много скриптирани кът сцени, което за мен ми е най лошия кошмар... но след няколко месеца ще видим като излезе. Виждам невероятни неща от геймплей видеото(има в темата тук за The New Order линк, от последните постове e) като например озвучаването, как говорят персонажите, физиката и тн.
Е тва ми хареса много като го чух в едно интервю, май от QuakeCon, за играта : Jens Matthies: this is our love-letter to id Software
Е тва ми хареса много като го чух в едно интервю, май от QuakeCon, за играта : Jens Matthies: this is our love-letter to id Software
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Catacomb 3D не е първия. Най-първата, която знам се казва Monster Maze, а най-първата 3D на id е HoverTank 3D.iddqd написа:волфа не е първия. Първия се нарича катакомб 3д и пак е на ид. А пък последния волф не е на ид.
¯\_(ツ)_/ ¯
Май малко издребнявате 
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка: