Веднъж призова Изхода ако минава през Варна да му пише за да го праща най-после в Пирогов. Ако някой има път натам, много поздрави.Warbringer написа:Тая котка...
Само кажи кога и къде. Да ти отворя тъпата глава и да млъкнеш веднъж за винаги, мамка ти мръсна тъпа. Ела ми само един път. Повече няма да ходиш.
Nqkvi qki 3D Igri za Android?
Re: Nqkvi qki 3D Igri za Android?
-
SniperDwarf91
Така и не се пребори с тая негова спермална абстиненция, деба и социопата деба.
Майка му го е гребала с лъжичка от пода, няма как по естесвен път да се пръкне такъв дебил.
Майка му го е гребала с лъжичка от пода, няма как по естесвен път да се пръкне такъв дебил.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
аз до колкото знам май е направила шпагат върху него и така се е зачел
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
kamengtaiv
- n00b playa
lol.Az im pisha da mi dadat qki igri za Android a te tuka she mi se karat xD
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
КОЙ ТИ СЕ КАРА БЕkamengtaiv написа:lol.Az im pisha da mi dadat qki igri za Android a te tuka she mi se karat xD
-
kamengtaiv
- n00b playa
LOL+-+ написа:КОЙ ТИ СЕ КАРА БЕkamengtaiv написа:lol.Az im pisha da mi dadat qki igri za Android a te tuka she mi se karat xD
imah predvid, che tuka stana spor v taq tema
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
- shub niggurat
- Обратна връзка:
ЕХЕХЕХХЕ ВЕРНО ЛИ Е СТАНАЛО СПОР БЕ, Я ГО ПОКАЖИ
НА МАСАТА, ЧЕ НЕЩО НЕ ВИДИМ

НА МАСАТА, ЧЕ НЕЩО НЕ ВИДИМ
джумерки
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Котарака май е насрал, щот кат гледам е спрял да пише тука 
Ами как няма, при положение, че целия форум го храни и го ползва за душевен кенеф. 
Котарака си има работа и не може да ви угажда 24/7. Аз влизам един път и ви насолявам и те милите не могат да смогнат 2-3 дни по цял ден да се изреждат да се пробват да ме затапят. Нормално е да дразня тука лешперите, защото са на един акъл утрепките и ще си останат цял живот посерковци. Пиша му на оня гея с бритона, щото го знам че е от Варна, да дойде до мола да видим кво що, и оня ми написал някакъв путкенски пост, който даже не прочетох, защото очевидно се е оправдавал защо няма да стане да се видим. Малки лайненца.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Щото не съм от Варна и ти си много наясно с това, иначе изобщо нямаше да имаш топките да правиш закани.
Ма нищо нека го кажа и тука - сега аз ти отправям официална покана да ми се обадиш, когато идваш в София. Ма знам, че и за това нямаш топки. И нека ти го повторя, щото явно понасра и почна да си измисляш, че да не излезеш чак такъв клефък пред форума - ще ти счупя главата, това ти обяснявах на лични.
Хич не ми се прави на ударен бе, разбра ме много добре. Натегач.
Въпросът е приключен - сега и да си "солиш", вече няма значение, щото времето за обяснения изтече и квото и да кажеш, все ще си Цензура. Милия. Мисли си че храниш колкото щеш, боли ме фара. Аз чакам да те видя
Ма нищо нека го кажа и тука - сега аз ти отправям официална покана да ми се обадиш, когато идваш в София. Ма знам, че и за това нямаш топки. И нека ти го повторя, щото явно понасра и почна да си измисляш, че да не излезеш чак такъв клефък пред форума - ще ти счупя главата, това ти обяснявах на лични.
Хич не ми се прави на ударен бе, разбра ме много добре. Натегач.
Въпросът е приключен - сега и да си "солиш", вече няма значение, щото времето за обяснения изтече и квото и да кажеш, все ще си Цензура. Милия. Мисли си че храниш колкото щеш, боли ме фара. Аз чакам да те видя
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Добре, как по-ясно да го кажа. Някой от Варна тука има ли ? Иначе ето, закво ви разправям, от два дена не съм писал и сега като се появих педалите цъфнаха, веднага. Да имат късмета декстъра, изохдчо, бестчо, местчо, гестчо и т.н. да са от Варна. Иначе Моридине, много добре те знам путко заспала че си от тук, нали с Дантето си превите бибитки, няма как да стане като сте в различни градове.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Половината форум ме познава, дрисък. Не съм анонимен палячо като тебе - всички много добре знаят къде живея. А ти една снимка нямаш куража да пуснеш 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
АБЕ ЕЙ БАСТУН, ТИ ОЩЕ ЛИ СЕРЕШ ПРЕЗ Цензурата СИ БЕ
Е СА КАТ СИ ИЗКАРАМ КАРТА ЗА БДЖ-ТО СПЕЦИАЛНО ЧЕ ТИ СЕ ТРЪСНА У УМРЯЛАТА ВАРНА И ЧЕ НАМЕРИМ НАЙ-ГНУСНИЯ КЕНЕФ И ЧЕ ТИ ЗАВРЕМ ГОЛЕМАТА ФЕНГЕРИЦА У НЕГО. ГОЛЕМ СИ БИЯЧ БЕ, КОГА СЕ БИ ПОСЛЕДНО - У ДЕТСКАТА ГРАДИНА?
и никой не се е появявал специално заради тебе, не си придавай излишна важност, никой нема да те удостои с такава чест; ние сме си тука през целото време, щот не сме мишки кат тебе да одим да си просим боя, ЛАЙНО
АРЕ БЕ, МЪЖКИ 
Е СА КАТ СИ ИЗКАРАМ КАРТА ЗА БДЖ-ТО СПЕЦИАЛНО ЧЕ ТИ СЕ ТРЪСНА У УМРЯЛАТА ВАРНА И ЧЕ НАМЕРИМ НАЙ-ГНУСНИЯ КЕНЕФ И ЧЕ ТИ ЗАВРЕМ ГОЛЕМАТА ФЕНГЕРИЦА У НЕГО. ГОЛЕМ СИ БИЯЧ БЕ, КОГА СЕ БИ ПОСЛЕДНО - У ДЕТСКАТА ГРАДИНА?
и никой не се е появявал специално заради тебе, не си придавай излишна важност, никой нема да те удостои с такава чест; ние сме си тука през целото време, щот не сме мишки кат тебе да одим да си просим боя, ЛАЙНО
И аз си подновявам скоро картата и идем с влака. Пази се, момче, локомотивът пристига, а в купето сме мнозина. Ще ти изтръпне като крак главата и ще ти изсъхне устата. DJ CUM!
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.