Dante написа:Meн Шерифа ме кефи. Прави си бизнес човека и хич не му дреме на куро.
ти си контузен и разбиранията ти за живота са разклатени, докато се оправиш
Dante написа:Meн Шерифа ме кефи. Прави си бизнес човека и хич не му дреме на куро.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
xxx написа:и на фирми, и на юридически лица (адвокати например), и на физически
xxx написа:Каза „Шефа на Кенефа“.
Гъзе, в този бизнес доста пара има, знам хора, продали 1500 x Mass Effect 3 (естествено, на Западен пазар, то в България надали има толкова геймъри и на CS общо) ключа с печалба за ден 3000 лв. от едното НИЩО (in bulk).
Пък ти си псувай там де, с което абсолютно нищо не постигаш, освен въргаляне в калта.
Поздрави и умната.
xxx
Правила на форума
Всякакви опити за измами (неосъществени или бъдещи) се наказват чрез перманентен банан + докладване на целият трафик и IP адрес към съответните органи на реда + Вашият ISP!
Vermic написа:Шерифа е една култова личност от време оно когато 90% от този форум не е съществувал.
Човека просто си прави бизнес а вие почнахте да го псувате като каруцари.
Хубава работа ама българска!
Джони Спагети написа:кой по дяволите би се излъгал така жестоко, че да купи нещо от теб, а не от пулсар или o-zone примерно
Джони Спагети написа:Само аз ли не разбирам каква е промоцията в това, една игра да струва 90 евро, а Шерифа да я продава за 430 лева![]()
Шерифе, сериозно?
+ тва да ти го имам и бизнеса, ти дори безплатен хостинг не ползваш, ами някакъв форумкой по дяволите би се излъгал така жестоко, че да купи нещо от теб, а не от пулсар или o-zone примерно
Vermic написа:Шерифа продава неща на високи цени, но качествени!