Аз със сигурност си взимам едно такова до края на годината.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Der Meister написа:абе аз си признавам, че досега не съм имал досег нито с таблет, нито със смартфон ама тия неща дето ги изброихте като плюсове на таблета не могат ли да се правят и на смартфон?
Der Meister написа:абе аз си признавам, че досега не съм имал досег нито с таблет, нито със смартфон ама тия неща дето ги изброихте като плюсове на таблета не могат ли да се правят и на смартфон?
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Duke написа:таблетите са много удобни в някои отношения, в които с нормалните лаптопи е трудно да се работи – например когато потребителят е легнал на диван или легло
Sturm написа:къв ханс бе...
Аз написа:Имах в курса хора, които пишат лекции на лаптоп. Ей, признавам ви, за мен да си драскам на хвърчащи листя е далеч по-бързо, не мога да си представя да догонвам така някоя бесна пенсия и да строша на топчето някой клавиш. Мне, сАклет ме хваща
За таблети - дгд таблетите
Раскольников написа:Обаче сериозно - твърдо съм убеден че след 5 години няма да можете да излезете от вас без едно от тези неща(таблет)....
vanmx написа:Истината е че каквито и предимства и екстри да притежава таблетът, независимо какъв е хардуера, средно статистическия потребител хич не е наясно и хич не му дреме. Той смята, че щом е модерно и скъпо значи е гъзария, а като си модерен и демонстрираш че си паралия се превръщаш в гъзар и така ще трупаш приятли и авторитет. Смешно е, но такава е реалността в днешното общество. Не става дума само за таблети и смарфони, ами за всичко що е техника. Всеки втори дебил се фука с някакви материални придобивки, без той самия да знае как се използват пълноценно.
Много пъти ми се е случвало да си говоря с някакви селяци дето са бачкали като волове по някакви строежи и ниви, за да могат след няколко месеца да си купят телефон за над 1000 лв. , който впоследствие използват само за слушане на чалга и разговори с жената - просто много сложно било да се използват другите функции "не му разбирам" казват. И като ги питам тия селяци за какво им е трябвало да си вземат такава джаджа, отговорът е "Имал съм пари, дал съм"Ако запитам някой с таблет, почти съм сигурен, че ще се разкрие същата история. Населението обеднява прогресивно, а малцина са тези, които знаят за какво дават парите си.
->Изход<- написа:
Таблетите са по-близки до лаптопите отколкото до смартфоните.
Strain написа: Е аре, честно, ма с тия смартфони толкова повече смислени работи ли правите?