Progressor написа:По-вкусно месо от това на елен/сърна не съм опитвал, просто е божествено, всичко останало пасти да яде !

то месото на елена е точно като паста ама аре
Progressor написа:По-вкусно месо от това на елен/сърна не съм опитвал, просто е божествено, всичко останало пасти да яде !
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Warbringer написа:От половин година не съм ял месо.
Ерджан написа:Ама деда ти на село си пие ракията като седне да пие ли ве![]()
Ай недей се излага
Ракията е и аперитив, и дижестив, и... контрацептив... и други думи с -тив, но е най-широкоспектърното питие. И се пие винаги. Тея де не пият ракия редовно са душевно празни
Strain написа:Мене ми е интересно как Диста се е загрижил точно за антибиотиците в животинското месо, когато върши кви ли не други простотии със здравето си
mrsbadtrip написа:някой е гласувал за колбаси?