Eurasion Union

Нещата от живота
Serious Sam 1.0

Re: Eurasion Union

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Andrey358 написа:http://www.dnes.bg/iztochna-evropa/2011/12/08/dvadeset-godini-ot-kraia-na-sssr.145932
Честит празник!
Aware

Мнение от Aware »

Азия и Европа са като двата полюса на магнит, като турска стока и качество.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Aware написа: турска стока и качество.
oх каква простотия казаа :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Serious Sam написа:http://www.youtube.com/watch?v=YF7Pzaep8bQ&feature=plcp&context=C2a7dfUDOEgsToPDskIvl0qmHX3FiEosnTi2dsuL

яко.
АХАХА, колко е жалък Путкиновия режим в опитите си да се оправдава :lol: Наистина не вярвах, че ще падне до нивото на обикновени диктатори като Кадафи, които като няма какво друго да кажат, обвиняват запада за народните вълнения в страните си :lol: Преди време в темата за Либия мисля, казах, че революцийте в държавите с подтиснически строй са неизбежни и че подобна революция ще се случи рано или късно и в Русия. Май ще се окажа прав по-рано отколкото предполагах :o
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Вземи го прегледай, преди да коментираш... :lol:
Aware

Мнение от Aware »

The Chameleon написа:
Aware написа: турска стока и качество.
oх каква простотия казаа :roll:
Имаш или си виждал през живота си нещо турско, което не е 5-та ръка боклук предназначен за ислямските страни-дупки и някак попаднал в Европа? Аз не съм :? Защо България е пълна с такава стока е ясно - твърде близо е твърде бедна е
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Абе глупак, престани да се излагаш... Ти купувал ли си нещо от турция да го сравниш със същото нещо купено в България? А? Като пробваш, тогава говори..
LA COKA
Aware

Мнение от Aware »

bulLshi7 написа:Абе глупак, престани да се излагаш... Ти купувал ли си нещо от турция да го сравниш със същото нещо купено в България? А? Като пробваш, тогава говори..
Звучиш точно като масата глупаци ходили на почивка в турски курорт и като се върнат почват да се прехласват колко хубаво било. Хубаво в сравнение с кое? С дупката за алкохолен туризъм Слънчев бряг? Ако бяха живяли отвъд океана или поне ходили на почивка/гурбет в западна Европа нямаше да са такива криви греди със свити мозъци като теб.. Вземи си един турски телевизор, пусни турска помия по БТВ и само напред :rockon:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

ще пораснеш и ти, да отидеш в турция един ден, споко :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
човек

Мнение от човек »

Andrey358 написа:
Serious Sam написа:http://www.youtube.com/watch?v=YF7Pzaep8bQ&feature=plcp&context=C2a7dfUDOEgsToPDskIvl0qmHX3FiEosnTi2dsuL

яко.
АХАХА, колко е жалък Путкиновия режим в опитите си да се оправдава :lol: Наистина не вярвах, че ще падне до нивото на обикновени диктатори като Кадафи, които като няма какво друго да кажат, обвиняват запада за народните вълнения в страните си :lol: Преди време в темата за Либия мисля, казах, че революцийте в държавите с подтиснически строй са неизбежни и че подобна революция ще се случи рано или късно и в Русия. Май ще се окажа прав по-рано отколкото предполагах :o
:shock: андрей, ти луд ли си, какви ги приказваш? от това което каза, не виждам връзка с клипчето. :?
Аватар
OnePageLife

Мнение от OnePageLife »

humanity... it is a thing, that is not meant to last...
Публикувай отговор