Vacheron Constantin vs Patek Philippe
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Re: Vacheron Constantin vs Patek Philippe
Имах един модел на Raymond Weil-черен циферблат, позлатени стрелки, часовете ги индикираха някакви кристалчета ще ви излъжа точно какви бяха, доста хубава кожена каишка, но това, което ме кефеше най-много в часовника беше, че е изцяло механичен!! Отзад капачката беше прозрачна и се виждаше абсолютно всичко. Но въпреки това избягвам да нося всеки ден ръчен часовник.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Я препоръчайте най-доброто за подарък на бащата за Коледа до 200 лева. Той и той си пада леко гъзарче като вас, затва тука се обръщам. И без такива "за още --- лева може да му вземеш тва дето е -- пъти по-добро...". Макса ми е 200 лева.
LA COKA
часовник ли смяташ да купуваш на баща си?
Да. Старият му сдаде багажа и часовникаря му каза, че за ремонта ще му вземе някаква космическа сума, затова реши направо нов да си купи. Но аз смятам да го изпреваря и да му го купя вместо него.Nocturno написа:часовник ли смяташ да купуваш на баща си?
LA COKA
mi nqkoi swatch predpolagam po-evtin moje da se nameri za tezi pari
ili pyk casio
ili pyk casio
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
може да си педераст, ама щом смяташ да подаряваш часовник на баща си, браво от мене
аз нося руски wostok купуван 1968 година, така че няма да изказвам компетентни мнения
ма ще кажа и аз касио, щот имам касио за тия пари, така че гледай за КАСИО брат
аз нося руски wostok купуван 1968 година, така че няма да изказвам компетентни мнения
ма ще кажа и аз касио, щот имам касио за тия пари, така че гледай за КАСИО брат
Ще си купя Charles & Hubert на верижка, ако съм милионер, за да имам пари и за други работи.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
- Till.Lindemann
swatch може да намериш нещо за тия пари
дано остане доволен бащата
дано остане доволен бащата