Heroes 6
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Re: Heroes 6
Пача в замунда работи ли с кракнат скидроу релиис?
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
играта пак си е пълна с доста бъгове, тоя пач не знам кво оправя
иначе отново некрополиса е направен ужасно имбав, надявах се да го оправят от демото и бетата
най-яко е направен от другите раси, обаче ако играеш с него - газиш без никакви усилия, а ако играеш срещу него, нямаш шанс изобщо, освен ако не е на easy
или аз нещо пропускам, но колкото пъти играх срещу некрополис, завземам цялата карта, имам по 5-6-7 замъка, dwellings да буустват, ресурси, всичко, газя по картата квото намеря и ми идва някъв некрополис герой, дето го гледам се върти ЦЯЛАТА игра около замъка си и нищо не прави, влиза ми с двойно по-голяма армия, резуректва се постоянно, краде лайф-майф и съм гг

edit :
АХАХА, а току що станах свидетел на най-наглия бъг, който съм виждал от доста време насам. Докато тече хода на противника, ми хваща героя и почва той да го мърда и да си прави квото иска с него, като на края на хода, все още стои сякаш е негов ход, но нищо не става и не мога да продължа по никакъв начин. Пробвах хиляда пъти, турях си героя в замък, какво ли не - пак хваща да го движи. Ебати цирка, толкова да ми писна от бъгави игри вече ...
edit 2 : Също така, като се забърза unit speed-а в битка, звуците на чудовищата също се ''забързват'' и звучат като в worms.
май Disciples III си намери сериозна конкуренция що се отнася до потенциал, насран от калпав финален продукт. H6 не беше ли пак от руснаци правен ?
иначе отново некрополиса е направен ужасно имбав, надявах се да го оправят от демото и бетата
най-яко е направен от другите раси, обаче ако играеш с него - газиш без никакви усилия, а ако играеш срещу него, нямаш шанс изобщо, освен ако не е на easy
или аз нещо пропускам, но колкото пъти играх срещу некрополис, завземам цялата карта, имам по 5-6-7 замъка, dwellings да буустват, ресурси, всичко, газя по картата квото намеря и ми идва някъв некрополис герой, дето го гледам се върти ЦЯЛАТА игра около замъка си и нищо не прави, влиза ми с двойно по-голяма армия, резуректва се постоянно, краде лайф-майф и съм гг
edit :
АХАХА, а току що станах свидетел на най-наглия бъг, който съм виждал от доста време насам. Докато тече хода на противника, ми хваща героя и почва той да го мърда и да си прави квото иска с него, като на края на хода, все още стои сякаш е негов ход, но нищо не става и не мога да продължа по никакъв начин. Пробвах хиляда пъти, турях си героя в замък, какво ли не - пак хваща да го движи. Ебати цирка, толкова да ми писна от бъгави игри вече ...
edit 2 : Също така, като се забърза unit speed-а в битка, звуците на чудовищата също се ''забързват'' и звучат като в worms.
май Disciples III си намери сериозна конкуренция що се отнася до потенциал, насран от калпав финален продукт. H6 не беше ли пак от руснаци правен ?
джумерки
Абе кофти е играта, мен и самата графика по време на битките яко ме дразни. Аиде по картата движението е ок, но като стане битка и много грозно ми изглежда всичко. Дървено ми е деба.
Абе вие не разбрахте ли че игра правена от Руснаци не е игра просто 
Даже няма и да я пробвам тази ако е като Дисципълс 3 ми е пределно ясна
картинката, напънали са се да направят една ми ти графика и сичко друго е
под всякаква критика, само че графиката само не прави играта, мисля да продъжим
с френдовете да си цъкаме стария Хироус 3 - Хироуса на всички Хирота
)
Даже няма и да я пробвам тази ако е като Дисципълс 3 ми е пределно ясна
картинката, напънали са се да направят една ми ти графика и сичко друго е
под всякаква критика, само че графиката само не прави играта, мисля да продъжим
с френдовете да си цъкаме стария Хироус 3 - Хироуса на всички Хирота
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Само 'дето играта не е правена от руснаци, а унгарци. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
То така е направено, че късно в играта АИ-то винаги получава армия, дори да няма никакъв ресурс. Уж за баланс, но ако решиш да разчистиш цялата карта преди да го изнесеш... видял си за какво става на въпросStylized Corpse написа:играта пак си е пълна с доста бъгове, тоя пач не знам кво оправя
или аз нещо пропускам, но колкото пъти играх срещу некрополис, завземам цялата карта, имам по 5-6-7 замъка, dwellings да буустват, ресурси, всичко, газя по картата квото намеря и ми идва някъв некрополис герой, дето го гледам се върти ЦЯЛАТА игра около замъка си и нищо не прави, влиза ми с двойно по-голяма армия, резуректва се постоянно, краде лайф-майф и съм гг![]()
![]()
![]()
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Tiny, за това нещо къде си видял? Наясно съм, че един от най-лесните подходи за покачване на трудността е просто да дадеш нечестно преимущество на компютърните опоненти, но досега не съм виждал подобно нещо в Heroes 3 например.
Иначе поразцъках игричката снощи. Тъкмо ми се беше доиграло хиросче, та викам да пробвам новия. Като графика ми харесва, даже по време на битка още повече. Създанията и героите вече имат много умения и битките се превръщат в доста сложни тактически, макар че от друга страна доста от нещата едва ли могат толкова много да ти променят тактиката.
Едно нещо обаче ми прави доста лошо впечатление и то е, че двете карти от туториал кампанията са доста доста постни откъм обекти. Надявам се това да е само в туториала, но на чисто нова карта (т.е. не вече "изядена"), има твърде малко обекти, с които да се прави нещо.
Идеята със зоните на влияние на градовете все още не мога да преценя дали е добра, но определено е нещо оригинално. Готино е и че по терените по време на битка има някакви обекти, които вкарват малко разнообразие, както и че имах една битка, в която имах допълнителното условие да ми оцелеят някакви единици.
Признавам си, че не съм играл 5-цата, така че някои от тези неща може да са били въведени още в нея, но за мен са нови.
Иначе наистина постоянно мигащият курсор е дразнещ, но поне за момента не бих казал, че е чак толкова проблемен.
БТВ, ако изтеглите рилийза на SKIDROW, пуснете gu.exe от папката на играта ("game update"?), изчакайте да се свали последния ъпдейт и си направете шорткът за .exe-то на играта (това с дългото име върши работа, не game.exe) и сложете в target-а /offline и играта ще тръгне в офлайн режим. Както виждате, не ви трябват никакви кракове!
Иначе поразцъках игричката снощи. Тъкмо ми се беше доиграло хиросче, та викам да пробвам новия. Като графика ми харесва, даже по време на битка още повече. Създанията и героите вече имат много умения и битките се превръщат в доста сложни тактически, макар че от друга страна доста от нещата едва ли могат толкова много да ти променят тактиката.
Едно нещо обаче ми прави доста лошо впечатление и то е, че двете карти от туториал кампанията са доста доста постни откъм обекти. Надявам се това да е само в туториала, но на чисто нова карта (т.е. не вече "изядена"), има твърде малко обекти, с които да се прави нещо.
Идеята със зоните на влияние на градовете все още не мога да преценя дали е добра, но определено е нещо оригинално. Готино е и че по терените по време на битка има някакви обекти, които вкарват малко разнообразие, както и че имах една битка, в която имах допълнителното условие да ми оцелеят някакви единици.
Признавам си, че не съм играл 5-цата, така че някои от тези неща може да са били въведени още в нея, но за мен са нови.
Иначе наистина постоянно мигащият курсор е дразнещ, но поне за момента не бих казал, че е чак толкова проблемен.
БТВ, ако изтеглите рилийза на SKIDROW, пуснете gu.exe от папката на играта ("game update"?), изчакайте да се свали последния ъпдейт и си направете шорткът за .exe-то на играта (това с дългото име върши работа, не game.exe) и сложете в target-а /offline и играта ще тръгне в офлайн режим. Както виждате, не ви трябват никакви кракове!
Never save anything for the swim back!
..........
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Аз видях крака на Prophet в Арената, ама там май пишеше, че просто бил по-малък от този на SKIDROW. Може да го пробвам, че да изчезне дразнещата мигаща мишка. Естествено, всички оригинални файлове се запазват някъде, както винаги - явно ще може да се пачва играта и да се цъка с /offline, пък те самите Ubi по някое време ще се сетят да оправят курсора.
Never save anything for the swim back!
хохохохопък те самите Ubi по някое време ще се сетят да оправят курсора.
- demona
- В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
- Обратна връзка:
Сподели като имаш време заслужава ли си тая Conflux система и сичко останало да се бръкне човек за играта..Vermic написа:Тъкмо ми пристигна сега ще я инасталирам!
Edit: Сега се сетих.. бе само при мен ли е бъгав Циклопа снощи кат бих един уж на 50 кръв остана и сичката ми немъртва паплач му се изреди /кой квото се сеща/ и оня седи че даже отвръща и чак кат му дойде новия рунд се гътна но играта си отчете колко единици съм загубил при неговите удари когато тряяше да е пукнал отдавна
DEATH IS ONLY THE BEGINING
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Довечера ще вляза да видя играта
сега само я инсталирах.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
С тая Diablo подобна система,дето си вдигаш скиловете въобще не ме кефи играта.За момента Inferno ми се струват най слаби,а и на единиците им са много детски скиновете.И защо само първичния ти герой може да вдига blood или tears уменията?!!!Това се казва НАСРАНА ИГРА.Адски съм недоволен... 
Играта твърдо не ме кефи. Вече е в коша. Тая година лайно след лайно се нижат.
Новия пач оправя бъгавият курсор и сега вече мога да разцъкам. Играта не е лоша, но графично е малко дървена. Дразни ме таун скриина, но мисля да направя някое хот сеатче с много джоинт скоро.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
+1, бате, точно така го виждам и аз.iddqd написа:.., но мисля да направя някое хот сеатче с много джоинт скоро.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Играта има един голям минус от мен - когато я пуснеш не се ъпдейтва сама :/ трябва да намериш ъпдейт файла в директорията на играта за да си я ъпнеш.
Като цяло с Хами цъкахме снощи и за сега съм много доволен
Като цяло с Хами цъкахме снощи и за сега съм много доволен
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- shub niggurat
- Обратна връзка: