gua543 написа:Ако можеш да кажеш дали твоята версия е ето тази. И поотделно трябва да означава...
Идея си нямам. Имам цял фолдър с модове, които бог знае откъде съм ги свалял. За всеки случай ги инсталирай поотделно, не едновременно.
gua543 написа:За тебе може да е лесна, но на мене определено ми е по-трудно ако започна с Татуин, а не с Кашийк. Особено ако играеш с два party member-а от които нито един не може да използва Силата.
Че кой играе така бе?
Сериозно, аз не съм виждал човек на когото екипът му не се състои от джедаи.
gu543 написа:Доколкото си спомням Слехейрон я има само на демо. Или не съм се ровил достатъчно?
Слехейрон е cut content, който може да бъде възстановен чрез мод. Дали модът е завършен, нямам представа - не съм проверявал от година.
Regardless, Слехейрон, канонично, е между Манаан и Корибан (иначе историята изгубва всякакъв смисъл).
Capo написа:Ей, трябва най-накрая да седна да видя как изглежда TSL с "Restored Content". Играта ме разочарова много още навремето и не съм я пипвал оттогава.
KOTOR II, заедно с Planescape Torment, е най-великото RPG на всички времена. Много си изпуснал. Този пропуск трябва да бъде поправен веднага.
Capo написа:А първият Kotor става безумно лесен ако отидеш на Дантуин с герой от второ ниво

Майстор джедай от раз.
ВЕЛИКИЯТ ЕКСПЛОЙТ!
Сериозно, този loophole обезсмисляше цялата система на играта. Героите тип "Soldier 1, Jedi Knight 19" могат да счупят всичко по пътя си, понеже враговете са пригодени за прошляци тип "Soldier 8, Jedi Knight 12".
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!