Farewell, PC Mania
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Re: Farewell, PC Mania
В интерес на истината си прав, нещата коренно се промениха спрямо периода '03, '04, '05. Но това е нещо неизбежно, все пак повечето порастнахме (казвам повечето, защото има хора, които все още се държат сякаш допреди 5 минути са сукали кърма), както казаха пичовете почнаха да се виждат редовно и форума стана лееееко ненужен (с изключение като решат да правят някое меме). И общо взето така се развиха нещата, че форумите вече са място за хейт, тролене и флейм, докато преди не беше така. Сега просто е модерно да си трол и новаците вървят плътно по тоя "моден" път. Затова и лично аз рядко пиша вече, понеже рядко се намира свястна тема, а пък и ако река да пиша вътре отгоре ми се излива уникален хейт... Затова в последно време съм повече observer 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- Till.Lindemann
и като хакнаха сайта, докато всички драхме админа как е осрал положението, той обясняваше как можело да има такива лау лайфри, които хакват форуми докато той бил на екскурзия, и накрая ние отнесохме банове
- Kirilicata2012
- В момента играе: 4chan
Е тогава поне влизаха админи. Сега ако хакнат форума, ще им отнеме месец да забележат, че нещо не е наред. Даже не знам, защо автора си е губил времето да пише толкова дълъг пост, като едва ли някой админ ще го прочете.Сунай написа:и като хакнаха сайта, докато всички драхме админа как е осрал положението, той обясняваше как можело да има такива лау лайфри, които хакват форуми докато той бил на екскурзия, и накрая ние отнесохме банове
Im back 
Защото както съм написал в спойлера - изразявам собствено мнение. Дали ще се прочете, това не ме касае особено 
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
Der Meister
- Обратна връзка:
според мен най-големия недостатък на сайта е, че вече не се пишат статии за голяма част от игрите, които излизат на пазара. а иначе като цяло се кефя, че няма списание, щото така не трябва да давам кинти, а статиите може да си ги принтирам ако ми се четат в кенефа или на леглото или където и да е 
-
kingcrimson
-
Der Meister
- Обратна връзка:
епа общо взето почти всички статии, които съм чел от сайта съм ги принтирал и съм ги чел от листа, тъй като ми е някво супер неудобно да чета от монитора. което не е много де, някъде към 3-4 статии на месец може би откакто сайта е с нов дизайн. що питаш?
-
kingcrimson
Докато списанието беше платено, си го купувах. Сега дори не си правя труда да чета статиите. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Същият парадокс и при менЕрнестин написа:Докато списанието беше платено, си го купувах. Сега дори не си правя труда да чета статиите.
WeAreGettingClose
Ъ, пцм сериозна медия? Хаха. Много сте ми странно тия, дето имате носталгия по списанието. Да не кажа нещо по-грубо, но пцм си беше най...несериозната от всички "гейм медии".
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
Dexter
- Футболен разбирач
Ти, пикльо такъв недорасъл, си нямал детство. Или просто не си чел Gamers Workshop.Или просто си тъп, което е най-вероятната причина за глупостите, които надрънка в цитирания си пост.->Изход<- написа:Ъ, пцм сериозна медия? Хаха. Много сте ми странно тия, дето имате носталгия по списанието. Да не кажа нещо по-грубо, но пцм си беше най...несериозната от всички "гейм медии".
WeAreGettingClose
Ей, дебил тъп, я ми прочети пак поста, че си твърде прост, да го еба.Dexter написа:Ти, пикльо такъв недорасъл, си нямал детство. Или просто не си чел Gamers Workshop.Или просто си тъп, което е най-вероятната причина за глупостите, които надрънка в цитирания си пост.->Изход<- написа:Ъ, пцм сериозна медия? Хаха. Много сте ми странно тия, дето имате носталгия по списанието. Да не кажа нещо по-грубо, но пцм си беше най...несериозната от всички "гейм медии".
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
Dexter
- Футболен разбирач
Идеята ми е, че GW беше в ПЪТИ по-несериозна медия от пцм. Просто не си ги чел, което е жалко, щото изпускаш страшно много простотия...
WeAreGettingClose
-
kingcrimson
Между другото - кои от нашият скромен колектив пишат в ForPlay? Моридин, Брейн, Мукси, Фростър, други? 
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
- Kirilicata2012
- В момента играе: 4chan
PCmania = 4chanAutopsy написа:Между другото - кои от нашият скромен колектив пишат в ForPlay? Моридин, Брейн, Мукси, Фростър, други?
ForPlay = Reddit
Im back 
- shub niggurat
- Обратна връзка:
не те знам кво разбираш под по-несериозна, но аз там съм чел най-готините статии сред българските гейм списанияDexter написа:Идеята ми е, че GW беше в ПЪТИ по-несериозна медия от пцм. Просто не си ги чел, което е жалко, щото изпускаш страшно много простотия...
джумерки
-
Dexter
- Футболен разбирач
А не, не, аз не казвам, че бяха слаба медия - сигурно бяха най-добрите и точно това, че не се вземаха насериозно ги правеше такива. Иначе чак в последната година от съществуването им, простотията взе върха и са ме убивали от смях(Снейк!)
WeAreGettingClose
мене ме хвана носталгията за старият син, син цвят на форума...
Spoiler for :