Абе
Re: Абе
Като минавах днес рекох да проверя за тоя Монстър и минах през Лидл,Кайзерс и Пени и имаше само Ред Бул и някво Релентлес
fuck energy drinks srsly ...
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
^^^ Не знам от колко време си в Германия, ама явно не си зацепил, че стоки от по-висок ценови клас няма как да намериш в изброените от теб магазини. Един жокер-провери в РЕВЕ или РЕАЛ......
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
1во Ред Була е по-скъп от Монстър.THE KING OF TIME написа:^^^ Не знам от колко време си в Германия, ама явно не си зацепил, че стоки от по-висок ценови клас няма как да намериш в изброените от теб магазини. Един жокер-провери в РЕВЕ или РЕАЛ......
2ро тия точно 2 магазина не съм ги виждал.
AcTivE написа:
Жалко, че няма Гаторейд в БГ.
ei tva vinagi mi e bilo golqma maniq da go opitam...nqma li nqkvi mesta deto da gi ima teq gatorade-i :S
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
zip0 написа:Един колега беше донесъл всякакви монстъри от америка. Имаше 2, които бяха мега добри и не знам защо още е ги няма в бг. Единия беше Assasin, за името на другия в момента не мога да се сетя, но беше някакъв лилав.
Един приятел също е пил Лилав и Червен и вика, че са къде-къде по-яки.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
искаааааааам

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Till.Lindemann
ред бул
иначе зеленото
ама няма файда от тия енергийни напитки
иначе зеленото
ама няма файда от тия енергийни напитки