Нали, пълни боклуци...{SuPa-1337-Killa} написа:бахти жалкарите![]()
![]()
[Сериозно Тема] Влезте и умрете.
- StubbsZombie
Re: [Сериозно Тема] Влезте и умрете.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Мда, тва е от 1вото албумче; acid house-че, дето изпълва от всякъдеMetalGearRex написа:Преди бая години братът на един приятел беше дал един диск, на който имаше някоя и друга тяхна песничка. Най-вече съм запомнил "Rough Sex". Признавам си, че съм слушал малко техни неща, но звучаха готино.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Смешен си бе лапе. Върви в кенефа да спиш и по добре не пиши. И без това само фейлваш във всеки си пост.thewhitestig написа:
Съгласен съм.
a.k.a Frosty
На картинката в първия пост, горе в ляво Видовмакера?
Reaching aural nirvana...
- thewhitestig
Наистина ли си въобразяваш, че фейлвам ?! Или просто така ти изнася и си говориш наизуст. Истината е че си един от най-големите злетаци в тоя форум, а те са доста. Замълчи си просто защото в случая нищо не постигаш с жалките си опити за конфронтация.Lich King написа:Смешен си бе лапе. Върви в кенефа да спиш и по добре не пиши. И без това само фейлваш във всеки си пост.thewhitestig написа:
Съгласен съм.
- Frosty.
DJ Cat ти каза че само като те пита ще постваш, така че мълчи
А аз когато съм писал у форума за първи път, ти си учил таблицата още. Млъквай вече, само се излагаш, пак ти казвам. И без това не разбираш за какво се говори във форума.
a.k.a Frosty
- thewhitestig
Със всеки свой следващ пост ръсиш все по големи глупости, нямам нерви да се разправям с малоумници. Още по смешно е как се опитваш да си го върнеш за нещо което е било писано в друга тема по друго време. Комплекси ли избиваш, хейт ли събираш в себе си ? Което и да е, всъщност не ме интересуват проблемите ти.Lich King написа:blah blah
- Frosty.
Като не те интересува защо ми отговаряше до сега ?
хах
fail си.
a.k.a Frosty