Iron Sky, браааат!!!
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Абе само на мен ли идеята ми се струва по-подходяща за екшън, отколкото за комедия?
Комедийният елемент разваля мрачната атмосфера. Трябваше да направят нещо подобно на "Денят на независимостта".
Комедийният елемент разваля мрачната атмосфера. Трябваше да направят нещо подобно на "Денят на независимостта".
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
Re: Iron Sky, браааат!!!
Ей го вече рипнат, а и гледам има 7.6/10 в IMDB-то.
Явно ще се гледа![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
ЕДИТ: ФАЙЛА Е ФЕЙК, МАХНАЛ СЪМ ЛИНКА!

Явно ще се гледа
ЕДИТ: ФАЙЛА Е ФЕЙК, МАХНАЛ СЪМ ЛИНКА!
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
- Till.Lindemann
и мене ми се гледа още като видях трейлъра
търси бътърсе търси
търси бътърсе търси
- SonicVibe
- стига спамил
Гледам тука един скандинавец във фейса писа, че бил мега филма, ама доколкото знам никоя компания - разпространител не се е наела да го пусне тука, дори и на някакви локални,единични прожекции. Деба, поне A+ филмс да се бяха навили, те имат навика да разространяват независими продукции 
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
- Till.Lindemann
Till Lindémann написа:
търси бътърсе търси
Не знам кое е по комично. Това, че премиерата на филма беше на таз годишното Берлинале в Берлин..
или самия филм. Много голяма ебавка са си направили хората. ;d
Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
- Till.Lindemann
e кво, германците я обичат тая тематика
дръпнах някво ави от някъв измислен торент, дори мислих да слагам линк, ама не ми го отвори никой от 5-те ми плеъра, за всичко си искаше някъв специален кодек в рийдмито имаше линк, ама като отворих усетих, че има нещо гнило.
търси, бътърсе, търси
дръпнах някво ави от някъв измислен торент, дори мислих да слагам линк, ама не ми го отвори никой от 5-те ми плеъра, за всичко си искаше някъв специален кодек в рийдмито имаше линк, ама като отворих усетих, че има нещо гнило.
търси, бътърсе, търси
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
аве Гав много як аватар имаш, все забравям да ти кажа
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Ot komentarite v zamunda popadnah na tozi film (krilizatora se preeba)
http://www.youtube.com/watch?v=WLRTcNAlSOM&ob=av3e
http://www.youtube.com/watch?v=WLRTcNAlSOM&ob=av3e
¯\_(ツ)_/ ¯
- SonicVibe
- стига спамил
влача го в момента, дано да е с инглишко аудио! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Тва па е най-тъпото, да си свалиш неанглоезичен филм и да го гледаш с английски дублаж. ФИлмите се гледат в оригинално аудио, винаги.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
иначе в момента си го пускам, коментарите по торентите са все позитивни... нека видим :ДMusic: Laibach
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- SonicVibe
- стига спамил
Филма си е на английски по дифолт, а там където се шпреха на немски си е със субтитри по принцип.Omega-x написа:Тва па е най-тъпото, да си свалиш неанглоезичен филм и да го гледаш с английски дублаж. ФИлмите се гледат в оригинално аудио, винаги.
Мда и мене тези две сцени ме накефиха най-много.
Но като цяло си ми беше малко скучноват, въпреки забавните моменти![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Но като цяло си ми беше малко скучноват, въпреки забавните моменти
- Till.Lindemann
да си тегля ли анг субтитри, или се разбира
Аз не намерих, когато го гледах до преди няколко часа. Ако има сега, винаги е по-добре да си дръпнеш, но като цяло английския се разбира добре, пък немския си има вградени анг субтитри.
- SonicVibe
- стига спамил
Значи изгледах го снощи и не се оказа точно това, което си мислех... За ебавка - ебавка си е, имаше бая giggle моменти, започна си доста абсурдно, но в един момент взе да залага прекалено на изтъркани холивудски похвати - лошите бяха прекалено сериозни и налудничави, добрите преиграваха и пак хукнаха да спасяват света, абе като цяло нещо взе да куца и в устата ми остана вкуса, че "тоя филм вече сме го гледали". Но след това пак дойдоха веселите моменти, особено с космическите битки които бяха едновременно както епични така и доволно абсурдни както му се полага, а последната сцена, незнайно защо, ми напомни на Доктор Стрейнджлов...
Като цяло филма се оказа една доста странна смесица от типичен европейски черен хумор и груба политическа сатира плюс малко поизтъркани холивудски похвати, които ще намерите във всеки филм за нашественици (за печелене на по-голяма аудитория явно...) и разбира се, изненадващо мащабни (за бюджета на филма) космически битки (личи си, че авторите са върли фенове на Star Trek, все пак техни са Star Wreck пародиите...). И въпреки това ми хареса, не е лош филма, но явно очаквах нещо малоумно като Марсиански Атаки, а не модернизирана и малко по холивудски захаросана сатира ала споменатия Dr. Strangelove или Fail Safe (ако се сещате за кой филм става дума).
Пиша всички тея tl;dr истории, за да имате едно наум и да не го подминете като поредната евро пикня... Има стил филма - малко недодялан, но все пак го има
Като цяло филма се оказа една доста странна смесица от типичен европейски черен хумор и груба политическа сатира плюс малко поизтъркани холивудски похвати, които ще намерите във всеки филм за нашественици (за печелене на по-голяма аудитория явно...) и разбира се, изненадващо мащабни (за бюджета на филма) космически битки (личи си, че авторите са върли фенове на Star Trek, все пак техни са Star Wreck пародиите...). И въпреки това ми хареса, не е лош филма, но явно очаквах нещо малоумно като Марсиански Атаки, а не модернизирана и малко по холивудски захаросана сатира ала споменатия Dr. Strangelove или Fail Safe (ако се сещате за кой филм става дума).
Пиша всички тея tl;dr истории, за да имате едно наум и да не го подминете като поредната евро пикня... Има стил филма - малко недодялан, но все пак го има