fixed.rISs.A.X. написа: а родителското тяло няма да позволи да зачевам 2 пъти месечно на някъде през учебната година.
Бройте ме и мен, ако е хубаво времето и събитието се състои в дните между 7.05 и 17.05, че след това съм притиснат от изпити
fixed.rISs.A.X. написа: а родителското тяло няма да позволи да зачевам 2 пъти месечно на някъде през учебната година.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
носи тъмно, белото много се цапачовек написа:аз че носим бело.
Stylized Corpse написа:След около час запазвам хижа, сега е момента, който не е казал още, да казва.