Абе има и евтини зали, но цената е право пропорционална на качеството. 70 лева са прилична сума за месечна карта за неограничени посещения, освен ако в тая цена не броиш и пари за хранителни добавки. Общо взето на тия цени в залата се чувстваш като в спа център, големи зали, хубави уреди, добра вентилация, отделни кардио и силова зала, телевизори в кардиото и луксозна обстановка. В по-мизерните фитнеси картата върви около 40 лева. В хубавите зали ходят разни типове с големи черни коли и си оставят пистолетите в сейфовете докато тренират, както и нечии елитни курветини със силиконови бюстове си правят гимнастиката. В евтините зали е пълно с нечии охрани дето бутат 2 пъти колкото теб, а и на маса са там някъде в съотношение, а и може да ти се наложи да чакаш на опашка за някой уред. Винаги има кой да те сдуха, много комплексарщина има във фитнеса...
Иначе фитнеса има не един или два състезателни формата, така че е не по-малко спорт. Дали ти доставя удоволствие да вкарваш топка в кръг на височина или да избуташ една тежест определен брой пъти до изтощение, въпрос на избор е.
Тренирам фитнес, пейнтбол и
кънки, от време на време и на плуване ходя но не го тренирам, т.е. не с треньор. На времето съм тренирал плуване най-вече, баскетбол, дори малко бейзбол. Известно време с таекуон-до се занимавах, но после спрях. Понякога ми се ще да подхвана още някой боен спорт, ама не същия щото ми се вижда тъп, състезателно ориентиран е и в ударите не се прилага особено голяма сила. Гипо казва, че и каратето е тъпо. Я препоръчайте нещо хубаво, дето да има и приложение на улицата. Все пак трябва да се готвя за битката ми с бармана

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК