Ми такова ти е възпитанието.Моридин написа:Аз бях първият човек, който го игнорна, ама сега му мернах поста в цитата на Ноктурно и не се сдържах
Едит: нека ти е гадно
Ми такова ти е възпитанието.Моридин написа:Аз бях първият човек, който го игнорна, ама сега му мернах поста в цитата на Ноктурно и не се сдържах
ако така изглеждат главните неща които казваш, ти скоро нищо няма да оправиш в държавата. според теб кой ще оправи държавата ? ще паднат марсианци и всичко ще е ОК ? оправи си живота, бъди банкер, какъвто искаш бъди, само не бъди тъп, молим та.WidowmakeR написа:Кефи ме как умниците се хванаха веднага за тъпия червен въпрос, а не за това, което съм написал, което е и главното в случая.
Ако наистина си мислиш, че въпроса е по-главен от това което съм написал в онзи пост и ти няма да оправиш държавата. Бъди шеф на строителна фирма за пътища само недей да бъдеш тъп, молим та.Nocturno написа:ако така изглеждат главните неща които казваш, ти скоро нищо няма да оправиш в държавата. според теб кой ще оправи държавата ? ще паднат марсианци и всичко ще е ОК ? оправи си живота, бъди банкер, какъвто искаш бъди, само не бъди тъп, молим та.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
то най-лесното е да направим деца ама после какво ще ги правим? ще ги хвърлим на боклука като циганите ли?Аз написа:Иначе да - ебане и деца! Като албанците. Другото е да завладеем света разбира се
Доста тъповата визия за решение, човече. Не бъди плиткоумен. Не е доходоносно.Аз написа:За жалост ако не почнем да се размножаваме, ето това ще са "водачите" на нацията - изкуфели, алчни дъртаци (представляващи близо 50% от България)
Винаги главното е, че сте тъпи. Дори и да си прав защо трябва да се заяждате за най-малкото нещо което кажа? Щото сте тъпи. И не знам какво не съм споделял, нещо не ти разбрах мисълта тука. То не че имаше нещо общо де...Nocturno написа:ВИНАГИ главното в твоя случай е, че не си признаваш директно че си ебах тоя педерас, ами се правиш на интересен и не споделяш с хората в "готиния" форум истината за себе си, мазен брокер гей. не можеш да водиш спор на елементарно, малоумно ниско ниво. върти си там парите на етрополстрийт и не замърсявай пространството с приказките си.
никога не съм искал да бъда шеф на строителна фирма, нито пък мечтата ми е да правя магистрали. не ми говори по лични въпроси, наистина та молим, щото имам карта за намаление за БДЖ-то и мога да хвана влака до Видин, до Костенец, докъде си щем - даже до Етрополе. и тогава мога да ти разкажа за себе си на дълго и на широко, деба и пробития отворко разпран.
Nocturno написа:етрополстрийт
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
WidowmakeR написа:детсвен