Падна ми част от зъба
Re: Падна ми част от зъба
Aз всеки ден ям мляко с мидички и мед! Преди пиех много нескуик ама големите разфасовки ги развалиха. Само тия 3в1 имат стария вкус. 
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
-
Serious Sam 1.0
Ся щи извади нужния брой зъби, процедураа емного скъпа и болезнена и ще ти направи красива протезаMoot написа:Една приятелка на наште ме почерпи от онея червените захарни работи със бяло посредата, пак захар, и не ми беше удобно да откажа... та като отхапах и после го усетих нещо твърдо и като го видях, беше с размера на кускус... всъщност по-малко. Не загрях веднага какво е и просто го хвърлих, ама като усетих дупката с език...
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
еж попара, баце.
+1{SuPa-1337-Killa} написа:е да тия от 10 стотинки те са пълни с захарVermic написа:А знаеш ли че дъвката е страшно вредна за зъбитеако продължи дъвченето повече от 2-3 минути.
![]()
инак орбит, луинтерфреш е тия са супер полезни дъвчи колкото може повече от тях
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
В никоя дъвка няма захар. Има аспартамче:)))))))
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Все едно аспартамчето е нещо, от което можеш да избягаш...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Такам, замина ни общото ядене на слънчоглед...
Иначе тъпчи кроасани и супички и толкоз - нямаш избор ^^
Иначе тъпчи кроасани и супички и толкоз - нямаш избор ^^
WeAreGettingClose
Досега не ме болеше и ядох всичко.
В петък ми направиха един зъб и неска той почна да ме боли като го докосвам или като пия нещо по-студено от пикня.. Една приятелка каза, че и на нея така се е случило преди време и я боляло около година. Защо така става след пломба понякога? Да не би нещо материалът там да се разширява или свива при промяна на температурата и да боли от това?
В петък ми направиха един зъб и неска той почна да ме боли като го докосвам или като пия нещо по-студено от пикня.. Една приятелка каза, че и на нея така се е случило преди време и я боляло около година. Защо така става след пломба понякога? Да не би нещо материалът там да се разширява или свива при промяна на температурата и да боли от това?
Еми и на мен така са ми преебавали зъб. Некадърни зъболекари пилят прекалено на дълбоко до нервите и така.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
Dexter
- Футболен разбирач
Коя е тая приятелка, бе?!Moot написа:Досега не ме болеше и ядох всичко.
Ако четеше другата, направо беше прекъсан о две
Иначе - чувствителни зъби, какво друго?!
WeAreGettingClose
-
Националист
- В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Moot, зъбчето може да се строши, ако няма нерв или е умъртвен. Мога да препоръчам консумиране на калций и витамин C. Зъбарите могат да "поправят" счупени зъби, като "допълват" несчупената част с някакво странно вещество.
Това е от мен.
Това е от мен.
Времето е в нас и ние сме във времето
- - Алминатора -
Да бе, те зъболекарите са ти виновни, че не поддържаш добра устна хигиена и отиваш на зъболекар, чак когато кариеса ти е станал на пулпитiddqd написа:Еми и на мен така са ми преебавали зъб. Некадърни зъболекари пилят прекалено на дълбоко до нервите и така.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
Ти такъв случай ли си? Щото някои хора си мием зъбите не само сутрин и вечер и не само по половин минута, ама пак имаме проблеми.Джони Спагети написа:Да бе, те зъболекарите са ти виновни, че не поддържаш добра устна хигиена и отиваш на зъболекар, чак когато кариеса ти е станал на пулпитiddqd написа:Еми и на мен така са ми преебавали зъб. Некадърни зъболекари пилят прекалено на дълбоко до нервите и така.
А дъвки от рода на Орбит могат да се дъвчат и 20 минути ако не омръзнат дотогава, даже е добре да е така продължително.
-
Dexter
- Футболен разбирач
Идиот, не допускаш ли възможността, че по наследство(да речем) някой може да има шибани зъби, независимо от това по колко пъти на ден си мие зъбите?!Джони Спагети написа:Да бе, те зъболекарите са ти виновни, че не поддържаш добра устна хигиена и отиваш на зъболекар, чак когато кариеса ти е станал на пулпитiddqd написа:Еми и на мен така са ми преебавали зъб. Некадърни зъболекари пилят прекалено на дълбоко до нервите и така.
WeAreGettingClose
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Човече, това не е обикновено чупене на зъб, а знамение! Остават ти 40 дни до кончината. Тичай тегли всичките си спестявания и го удари на живот, щото малко ти остана.
++
Авторе, сериозно. Стремглаво тичай питай лекаря, понеже, това не е шега работа и си иска специалиста.
++
Авторе, сериозно. Стремглаво тичай питай лекаря, понеже, това не е шега работа и си иска специалиста.
Нема таа, нема онаа.
Той в момента ми е извадил нерва и в следващите седмици ще ми прави зъба....
Извадил ти е нерва ли? На оня счупения зъб, дето парченце колкото кус-кус?
Хм!
Ако нервът е умъртвен - нормално е да боли. Нерв на зъб първо се умъртвява с арсен, после се вади. Вероятно болката ти идва от остатъчното въздействие на арсена по околните тъкани.
На мен преди няколко дни пък ми падна пломба докато дъвча дъвка, баси!
Хм!
Ако нервът е умъртвен - нормално е да боли. Нерв на зъб първо се умъртвява с арсен, после се вади. Вероятно болката ти идва от остатъчното въздействие на арсена по околните тъкани.
AKA The Red Guy
-
Dexter
- Футболен разбирач
Пич, върни си аватара със "злодея" от Лейзи Таун, моля ти сеRostik79 написа:Извадил ти е нерва ли? На оня счупения зъб, дето парченце колкото кус-кус?
Хм!
WeAreGettingClose