Милка в пластмасова или хартиена опаковка?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Милка в пластмасова или хартиена опаковка?
inb4 Lindt 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Тоблерон 
I am willing to believe they would pay for a smile
По-добре новите опаковки, така поне няма да изсичат дървета за да имаме хартиени опаковки за шоколад
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Само че замърсяването от пластмасата е доста повече ...а и се хаби петрол, който след 20 години ще стане по-ценен от злато.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Изсичането на гроите е много по-вредно от пластамсата. Те са белите дробове на нашата планета. А петрола е направен от умрели динозаври и нека да свършва по-бързо, че ми писна от тези оловни изпарения. А какво общо има колко е ценно залтото тук. Златото си е някаква скапана тенекия, която нищо не струва.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Наливна >> стъкленаDer Meister написа:бира в стъклена бутилка > all[LP]ReadOnly написа:обаче за бирата в кенче всички сме единодушни, че е dominating, нали?
Хартиена > Пластмасова
Reaching aural nirvana...
-
nikolai_ln
милка не е това което беше... аз много харесвам шоколада с цели лешници, а то лешници вече почти няма, за съжаление. еми ще сменям марката...
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Яжте марципан бе тюфлеци, милка-та да си я ядат западняците ...
А иначе не се бях замислял че вече правят шоколадите с пластмасова опаковка, не съм ял шоколад увит със станьол от бая време, или поне не съм обръщал внимание на това ...
Иначе българските шоколади са по-добри според мене, Свогето е хубав и онзи синият, на опаковката където пише ''фин млечен'' забравих как се казваше. Иначе сега с тая тема ми се дояде марципан.
А иначе не се бях замислял че вече правят шоколадите с пластмасова опаковка, не съм ял шоколад увит със станьол от бая време, или поне не съм обръщал внимание на това ...
Иначе българските шоколади са по-добри според мене, Свогето е хубав и онзи синият, на опаковката където пише ''фин млечен'' забравих как се казваше. Иначе сега с тая тема ми се дояде марципан.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Хартията е истината! Само Шуменско!
чукам, влизам, гледам заключено
- Till.Lindemann
e то май идеята е, че после може пак за си залепиш пласмасовата опаковка и да ти седи шоколада затворен, в случай, че не го изядеш целия
ама като се замислите на ЛИНД шоколадите са в станиол и хартия, тъй че може да има няква схема
ама като се замислите на ЛИНД шоколадите са в станиол и хартия, тъй че може да има няква схема