Mass Effect 3

Игри за PC
Публикувай отговор
Drecher
В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.

Re: Mass Effect 3

Мнение от Drecher »

Аз лично се чудя, как ще извъртят нещата, че да можеш отново да си направиш свой собствен Шепърд. И дали ще можеш да си домъкнеш съекипниците на Земята. Но нещото, което най-много ме гложди, е какво е станало с България?
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Аватар
gambit_12
В момента играе: Мнооооого неща

Мнение от gambit_12 »

Drecher написа:Аз лично се чудя, как ще извъртят нещата, че да можеш отново да си направиш свой собствен Шепърд. И дали ще можеш да си домъкнеш съекипниците на Земята. Но нещото, което най-много ме гложди, е какво е станало с България?

Много се съмнявам че България ще съществува след 200 години
I reject you reality and substitude my one
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

Еми щом действието се развива на Земята, би трябвало да може да вземеш екипа си, но дали този от 2ката или нов, незнам.
Еми рийпърите са навлезли в територята на Балканите, но под яростната офанзива на циганите от Сърбия,Румъния и България биват отблъснати, а загиналите в бой, биват безмилостно претопени и продадени за старо желязо....
Иначе в играта, не мисля, че изобщо ще стане въпрос за България... :notfair:
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Аватар
radi_bomb

Мнение от radi_bomb »

Във Mass Effect на земята има три основни политически групи-САЩ, Китайската Федерация и ЕС.Вероятно по някое време САЩ и ЕС са натъпкали всички цигани и престъпници в няколко огромни космически кораба и са ги изпратили в сектор Корпрулу.
http://www.tubedubber.com/#9WcQvjTcxY0:wJa0EgwZTuU:0:100:0:0:true
Аватар
Revive_
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
Обратна връзка:

Мнение от Revive_ »

Ххмммм заради този трейлър който много ми хареса ще започна с Маss Effect отначало...
(Бях я започнал преди да я играя но като разбрах че решенията в диалозите определят играта я шътнах защото не зная така добре английски за да избирам правилните решения...за по доброто развитие в играта.... това ме беше отказало да я играя.) :roll: :roll:
"Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
Аватар
soti_n
В момента играе: Mass Effect 2, Lost Planet 2, Black Ops, Dead Rising 2, Mafia 2, Bioshock 2, NFS Hot Pursuit и разбира се Sims 3 :D
Обратна връзка:

Мнение от soti_n »

Ще с дочакаме, страотнооо :)
Аватар
gambit_12

Мнение от gambit_12 »

Днес играх Mass Effect 1 и чух адмирал Хакет да говори. На всички ни е известен снайперистът от трейллъра на МЕ3. Гласът на Хакет малко ми заприлича на гласа на снайппеприста, но не съм сигурен. Във 2рата част съсъ сигурност не се срещаш очи в очи с него, а за 1-вата не знам. Ако някой знае моля да ми поясни защото много се нервя :D
Аватар
Capo

Мнение от Capo »

С Хакет нямаш среща очи в очи. Не ми звучеше снайперистът от трейлъра на Ланс Хенриксен.
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Абе само на мен ли не ми хареса трейлърът?

Тоя екшън в стил "Рамбо" няма нищо общо с духа на поредицата, която акцентираше на подривни действия, конспирации, хирургически прецизни удари и поемане на инициативата. Това приличаше на евтин американски бълвоч, насочен към най-тъпата аудитория на "Денят на независмостта".

Самият факт, че се стига до отворена конфронтация, е показателен. Първите две части постоянно ти набиваха в главата, че целта е да се предотврати войната с Рийпърите, а не да се спечели, защото е невъзможно. В момента в който всичко опре до груба сила, няма начин Цитаделата - или който и да е друг - да бие. Period.

Което ме води и до следващата точка - кирливите Рийпъри. След като в първата част видяхме един-единствен нашественик да се справя с обединената флота на всички разумни същества в Галактиката, избивайки армията и нанасяйки тежки щети на теоретично неуязвимата Цитадела, човек би си помислил, че завоюването на Земята няма да е чак такъв проблем. Да, ама не! Цяла флотилия Рийпъри не може да се справи с мизерната ни планета (която, трябва да отбележим, е най-примитивната и незащитена такава в познатия космос), нанасяйки щети подходящи по-скоро за стелт-бомбардировач и изпитвайки трудности при унищожаването на една-единствена раса. Не ми се връзва с канона това нещо :?
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
Capo

Мнение от Capo »

Значи въпросът е първо колко Рийпъри са се завърнали? Може да са само малка част, а ти да предотвратяваш плановете им да вкарат останалите. Имаше и някакви теории, че Протеанците са били на прага да открият слабо място на Рийпърите (знам, малко блудкава теория. Мяза на вируса от Война на световете).

Второ - дали унищожават планетата или я завладяват (индоктринират)? Знаем, че те са ползвали Протеанците като роби в продължение на векове преди да се завърнат в Тъмния космос. А и в трейлъра се говори "едва" за 9 милиона жертви през първата седмица. Което е страшно малка цифра всъщност ако Рийпърите нападат, за да унищожат.

Трейлърът всъщност не дава много информация. Виждаме няколко Рийпъра над Лондон. Шепард гледа от кораба си. И трябва да "доведе помощ", което може да значи много неща.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Capo написа:Значи въпросът е първо колко Рийпъри са се завърнали? Може да са само малка част, а ти да предотвратяваш плановете им да вкарат останалите.

Аз наброих поне шест в трейлъра. Като се има предвид, че само един от тях беше достатъчен за да разбие много по-напреднали раси, то шест Рийпъра трябва да се справят с Земята за няколко часа.

Имаше и някакви теории, че Протеанците са били на прага да открият слабо място на Рийпърите...

Къде това?

Дали унищожават планетата или я завладяват (индоктринират)? Знаем, че те са ползвали Протеанците като роби в продължение на векове преди да се завърнат в Тъмния космос.

В случая няма голяма разлика - дали ще ни избият или ще ни превърнат в безмозъчни дрони, все тая. Човечеството пак ще бъде унищожено.

А и в трейлъра се говори "едва" за 9 милиона жертви през първата седмица. Което е страшно малка цифра всъщност ако Рийпърите нападат, за да унищожат.

А! Именно това ми е проблемът!

Sovereign, макар и загубил предимството на изненадата, нанася по-големи щети за половин час - и то срещу много по-силни раси. Шест Рийпъра би трябвало да заличат човешкия род за една нощ. Защо не го правят?

Трейлърът всъщност не дава много информация.

Мдаа, поражда повече въпроси отколкото отговори.

Шепард гледа от кораба си. И трябва да "доведе помощ", което може да значи много неща.

А! Ей тук вече ще влязат в работа съюзите от предишните игри!

Ракнаите, гетите, кроганите, куарианите, шпионската мрежа на Лиара... кой още ни е задължен?
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Аватар
gambit_12

Мнение от gambit_12 »

A кво ще кажете пппппппърво да играем играта и после да правим заключения.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

gambit_12 написа:A кво ще кажете пппппппърво да играем играта и после да правим заключения.

Пич, тук правим логически екстраполации (т.е. осведомена спекулация), не заключения.

Аватар
Capo

Re:

Мнение от Capo »

Аз наброих поне шест в трейлъра. Като се има предвид, че само един от тях беше достатъчен за да разбие много по-напреднали раси, то шест Рийпъра трябва да се справят с Земята за няколко часа.

Един от тях бе достатъчен, но водеше със себе си солидна Гет флотилия. Човешката флота на Хакет успя да го унищожи сама. Е, вярно, че беше неподвижна мишена като на стрелбище. И ако не се лъжа, се бе отслабил, за да съживи Сарен.
Ще се справят с Земята за няколко часа ако искат да унищожават. Ако индоктринират, това отнема много повече време. В трейлъра се говори за "Съпротива". Това ме навежда повече към теорията за индоктринация. Защото не може да има организирана човешка Съпротива срещу бомбардировка на Рийпърите. Та те вероятно биха могли просто да взривят планетата, ако искат да избият всичко. Тук нещо ми напомня за мисията на Тали в ME2 и аномалиите с "Dark matter", които Куориъните засичат из Галактиката.

В случая няма голяма разлика - дали ще ни избият или ще ни превърнат в безмозъчни дрони, все тая. Човечеството пак ще бъде унищожено.

Разлика има. И тя е във времето. Унищожението е бързо. Индоктринирането е бавно и позволява на Шепърд "шанс едно на милион" :lol: да спаси Земята. Тук ме гложди една мисъл. Дали ще има морална дилема от сорта на "Шепърд, кое ще спасиш и кое ще оставиш да понесе по-големите поражения? Земята или Галактиката? Избирай :twisted: "

А! Именно това ми е проблемът!

Sovereign, макар и загубил предимството на изненадата, нанася по-големи щети за половин час - и то срещу много по-силни раси. Шест Рийпъра би трябвало да заличат човешкия род за една нощ. Защо не го правят?

Може би защото индоктринират и убиват само "безнадеждните случаи" или само военните сили. А има и друг вариант. Говорещият от трейлъра може да има предвид жертвите само от Лондон/Британия. Което вече става сериозна цифра.

А! Ей тук вече ще влязат в работа съюзите от предишните игри!

Ракнаите, гетите, кроганите, куарианите, шпионската мрежа на Лиара... кой още ни е задължен?

Това е популярната теория :lol: Ама аз виждам малък проблем:

Точно първият ми Шепърд направи следните поразии: утрепа Рахни царицата; утрепа Съвета (омраза срещу хората и няма силен съюз между расите); утрепа бунтовните Гетове и насъска Куориъните да влязат във война с нормалните Гетове; взриви базата на Колекторите (ТИМ хич не му е първа дружка); унищожи лекарството за стерилността на кроганите :? И остава с една Лиара. Която вероятно няма да помогне, защото й изневери с Джак.
Това си е чист FAIL ако трябва да събирам съюзници, които са ми задължени :lol: Освен ако изведнъж всички кажат "Дреме ни за миналото, да се хванем за ръце и да пеем Кумбая", аз не знам как някои импортнати сейвове ще имат шанс да минат ME3. А не мисля, че Bioware ще направят играта да зависи чак толкова от предишните преигравания. По простата причина, че прецакват изцяло всеки Ренегат Шепърд и няма да е на равни начала с Парагон Шепърд. Ама пък...каквото повикало, такова се обадило :twisted:

А за слабото място на Рийпърите, мисля че беше по-скоро някакъв намек из играта. Дали не от "Lair of the Shadow broker". Лиара обясняваше, че Брокерът е знаел за връзката Колектори-Рийпъри и че Колекторите са Протеанци. И че е пръскал луди ресурси за да търси някаква стара Протеанска тайна, свързана с Рийпърите. Надявал се да се защити от Рийпърите чрез нея. Трябва пак да преиграя това DLC, за да видя точно. А пък го има и онова оръжие, което е нацелило 37-милиона годишния Рийпър, който изследвахме в ME2. Навярно ще изскочат и други анти-рийпър технологии.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Capo написа:Един от тях бе достатъчен, но водеше със себе си солидна Гет флотилия. Човешката флота на Хакет успя да го унищожи сама. Е, вярно, че беше неподвижна мишена като на стрелбище. И ако не се лъжа, се бе отслабил, за да съживи Сарен.

Гетската флота беше само за диверсия. Но да, разбирам какво искаш да кажеш.

Хакет е една мазна луут-нинджа, която изчака флотата на Съвета да отслаби Суверен (умирайки в процеса), след което пристигна като рицаря на бял кон за да го довърши. Курвенска тактика. Но проработи :D

Разлика има. И тя е във времето. Унищожението е бързо. Индоктринирането е бавно и позволява на Шепард "шанс едно на милион" :lol: да спаси Земята.

Прав си, не се бях замислил за това.

Тук ме гложди една мисъл. Дали ще има морална дилема от сорта на "Шепард, кое ще спасиш и кое ще оставиш да понесе по-големите поражения?"

Доколкото разбрах да - ще се наложи да избираш между междузвездното общество и Земята. BioWare бяха споменали нещо в този смисъл.

Точно първият ми Шепърд направи следните поразии: утрепа Рахни царицата; утрепа Съвета (омраза срещу хората и няма силен съюз между расите); утрепа бунтовните Гетове и насъска Куориъните да влязат във война с нормалните Гетове; взриви базата на Колекторите (ТИМ хич не му е първа дружка); унищожи лекарството за стерилността на кроганите :? И остава с една Лиара. Която вероятно няма да помогне, защото й изневери с Джак.

Пич, к'во си правил ти бе?!?!

То някой жив в тая галактика останал ли е? :lol:

Това си е чист FAIL ако трябва да събирам съюзници, които са ми задължени. Не мисля, че Bioware ще направят играта да зависи чак толкова от предишните преигравания.

Тук грешиш. BioWare потвърдиха, че един от възможните ендинги е провалът - Шепърд прави поредица от грешки и не успява да спре Рийпърите. Не е казано кои решения ще доведат до това, но съюзите със сигурност ще бъдат измежду тях - няма как иначе. Твоят Шепърд е дефакто без съюзници и сам воинът не е воин.

А за слабото място на Рийпърите, мисля че беше по-скоро някакъв намек из играта.

Ако е това за което си мисля, вече го изгърмяхме тоя патрон.

А пък го има и онова оръжие, което е нацелило 37-милиона годишния Рийпър, който изследвахме в ME2.

Надали, той беше просто примамка.

Абе я ми се обади по скайпа да те питам нещо.

Аватар
Capo

Мнение от Capo »

Изображение

Mass Effect 3 :twisted:
Аватар
Legion
В момента играе: DiRT2
Mass Effect 2

Мнение от Legion »

Новина: bioware се мъчат да вкарат интерфейса от dead space, но НИЩО не е сигурно.
Drecher
В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.

Мнение от Drecher »

Може би ще има нещо като Мега-Рийпър, на когото всички останали се подчиняват и целта ще е да спреш него.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Аватар
Ltkash
Обратна връзка:

Мнение от Ltkash »

Aбе така ме сърбят ръцете за тая игра, че даже и абсолютен фейл да е пак ще ме накефи... Просто искам да видя какво става и толкова. Иначе като гледам на къде вървят нещата май ще преигравам 1 и 2 пак. Поне не гръмнах Риипърите и съм в добри отношение с Лиара.
All summers long the drill to build the machine
To turn men from flesh and blood to steel
From paper soldiers to bodies on the beach
From summer sands to Armageddon's reach
Luido

Мнение от Luido »

Ще ми хареса много ако имаш да рекрютваш повечко съотборници, но при всеки избор рипърите убиват някой от останалите. Или пък земята има определено време преди да бъде заличена.
Публикувай отговор