Uncharted 3: Drake's Deception
Re: Uncharted 3: Drake's Deception
Играта ще е скандално яка, жалко, че иддияд няма да може да я играе.
Глупости мога разбирасе имам хакнат пс3 слим 120 гб, подариха ми го като си зех новия 53 инчов 3д телевизор с 2 чифта 3д очила стейшъна вървеше подарак с него. Един праител ми го хакна с флашка понеже версията на дашбора ми беше подходящя за флашване или квото е там. После ме учеше как да прехвърлям игри от шц на стейшъна с некви програми, ама мн сложно ми стана и го отебах. Аз дори год оф уар не съм изиграл дето го имам на харда имам и хеви рейн и други глупости, за жалост новото ми пц тотално зачерта желанието ми да тегля игри за пс3 и да ги записвам по сложен начин. За стейшъна имам само 1 джойстик пък за бокса 2 за тва мортала съм го записал за бокса. Тази игра няма никв шанс да ме накара да я изтегля и да се филмирам да я записам на стейшъна си прекално не ме кефи за да се занимавам с подобен тип глупости. Томб райдер с некв каубой бейби не ми се играе. Тая игра е пълна скука за мен а героя е насран и му падат хладилници на галавата. Имам 100 гб игри на пс3 то си и докато не ги изиграя, което надали ще стане някога няма да изтегля нищо ново за него. Ако ще не целия кораб ами цялата планета в играта да се клати от физични вълни пак няма да ме накарат да изпиратствам тази педерастия
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аз дето си купувам квото реша си взех 40 инчов 3д телевизор с два чифта очила и подарък към него ПС3, а ти искаш да ми кажеш че си си зел 53 инчов такъв. Много смешно, замалко да ти повярвам, че мързелив гъз като теб може да изкара и 1 лев, камо ли да си купиш 3д телевизор.
Колко си прост и завистлив селтак. Много ясно че няма да дам 6 бона за телевизор да не съм малоумен. Наште го взеха. Тоя дж кат ще се пръсне от яд че неговия телевизор е смешен в сравнение с моя. Пукни се плондир.
- Gabe Newell
Баща ти да не еiddqd написа:Колко си прост и завистлив селтак. Много ясно че няма да дам 6 бона за телевизор да не съм малоумен. Наште го взеха. Тоя дж кат ще се пръсне от яд че неговия телевизор е смешен в сравнение с моя. Пукни се плондир.

?
No, it's me - Gabe Newell! 
Аха ти живееш при ваще - яснооо.
Ахахах ставаш смешен и жалак. Ако беше яка пичка щях да те поканя да поживееме заедно, ама така си просто едни дж пуси кат които освен за траверст за друго не сатва. Сестра имаш ли?
Имам брат, таман по твоята специалност. Радвам се че не отрече, че живееш с вашите.
Горкото олигофренчо какво му трябвало за да се зарадва. С наште съм живял абе ти продължаваш да завиждаш. Имам няколко празни апартамента и си живея сам. Сега още повече ли те е яд? бахахах Я сега да видиме каква простотия ще измислиш преди да се пръснеш от яд. Дж пусикат се насра горкото пусенце. Абе ти защо само говориш какво аз имам и нямам? Яд те е, че изоставаш ли. Ми неможе сички да имат по малко от теб трябва да има и такива дето имат повече. Неможе да повярваш ли? Ебаси ужаса не се самоубивай само мн те моля после ще тежиш на съвеста ми.Радвам се че не отрече, че живееш с вашите.
Спри да гледаш в чуждата паници. Явно е че ти е кофти, но вместо да завиждаш земи направи нещо за себе си. Примерно почни да тренираш и да танцуваш, тогава няма да ти пука дали някои има по-голям телевизор от твоя, повече конзоли и по-мощен компютър. Дали има повече апартаменти от теб и дали живее сам и изобщо какво прави с живота си. Само лузерите гледат в чуждата паница, хората които са доволни от себе си изобщо не им пука кой какво има. Ето приемрно мен изобщо не ми пука какво имаш ти за това не ти казвам с кой как живеш, а ти го правиш значи си Цензура
U MAD???? 
U PUSSY CAT??? 
Много си забавен. Като за общак, който бачка за 2.40 на ден, колкото да отиде да се прегледа, какво точно не му е наред в тъпата кратуна.
Ok Dj pussy cat dols
- Gabe Newell
iddqd, на какви наркотици си брат, искам и аз. 
No, it's me - Gabe Newell! 
- thewhitestig
Малоумни ли сте бе ? Айде млъквайте и двамата, на никой не му е нужно да ви гледа меренето на пишки. Ако имате да кажете нещо по темата сте добре дошли, ако не GTFO.
- thewhitestig
Имам но не PS3, a и да нямам, това не ми пречи да проявявам интерес към Uncharted и PS3 игрите като цяло. Тъп сиLich King написа:Ти още конзола нямаш, хлапе! GTFO и на теб.
thewhitesig с теб кой говори ? Като те питам, тогава ще постваш.