Nocturno написа: ЩЕ ТЕ ПОДМИНА .
On a side note..
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Re: On a side note..
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
И толкова нямаNocturno написа: може би са пет хората във форума, които не мислят тъпанарски
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
- Till.Lindemann
и тъй не си и призна какво стана с колелото 
eпа ignore-нах та. кво мислиш - че ш си играа ли 
нз за него, но ти определено не си от тях ;/Nocturno написа:може би са пет хората във форума, които не мислят тъпанарски, но уверявам те - ти не си един от тях.
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
и тебе те игнорнах 
страшен си 
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- Till.Lindemann
^
той не те вижда, сеш съ?
той не те вижда, сеш съ?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Аз ако още от едно време бях почнал да влизам в ГВ/Форплей сега щях да съм задръстен и сдухан нърд.Igorrr написа: ---
forplay aDante написа:Мустака се отказа категорично да пише във форума, даже не ни чете.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Това игнорването е много силно оръжие!Винаги може да се използва против разни дразнители 
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Хърфорд във форплей ли пише 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Дигнал е гей левел и е отишъл там ;с аз съм още малък гей левел за там ;(
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Умствено е доста забавен, да.Dante написа: Аз пък няма да го игнорвам, защото ми е забавен
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Пфф... защото не съкращавам? Не намираш ли разлика между съкращването на дума и слагането на апостроф, което в последствие я прави с абсолютно същата дължина като несъкратената форма, и слагането на запетая? И ако ми кажеш, че става дума за стилистика, която цели да покаже, колко съм тъп като цървул - глупости! Стилистиката би предположила нещо повече от използването на толкова елементарен израз. Стилистика би било, ако аз кажа, че съм досаден като цървул заплетен в тръни, веднага след неговият малоумен отговор към това, което казах, което си е истина, от където и да го погледнеш.
I commend my soul to any god that can find it.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Апострофът се слага, когато съкращаваш изговарянето на някоя дума. Съкращаването при изписване се прави по друг начин, спирай вече да се правиш на интересен, че писва.Michabo написа:Пфф... защото не съкращавам? Не намираш ли разлика между съкращването на дума и слагането на апостроф, което в последствие я прави с абсолютно същата дължина като несъкратената форма, и слагането на запетая? И ако ми кажеш, че става дума за стилистика, която цели да покаже, колко съм тъп като цървул - глупости! Стилистиката би предположила нещо повече от използването на толкова елементарен израз. Стилистика би било, ако аз кажа, че съм досаден като цървул заплетен в тръни, веднага след неговият малоумен отговор към това, което казах, което си е истина, от където и да го погледнеш.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Абе, бимумайката, много философи се навъдиха във Форумово(michabo визирам...)Моридин написа:Апострофът се слага, когато съкращаваш изговарянето на някоя дума. Съкращаването при изписване се прави по друг начин, спирай вече да се правиш на интересен, че писва.Michabo написа:Пфф... защото не съкращавам? Не намираш ли разлика между съкращването на дума и слагането на апостроф, което в последствие я прави с абсолютно същата дължина като несъкратената форма, и слагането на запетая? И ако ми кажеш, че става дума за стилистика, която цели да покаже, колко съм тъп като цървул - глупости! Стилистиката би предположила нещо повече от използването на толкова елементарен израз. Стилистика би било, ако аз кажа, че съм досаден като цървул заплетен в тръни, веднага след неговият малоумен отговор към това, което казах, което си е истина, от където и да го погледнеш.
WeAreGettingClose
Да, така е. Сега се върни и прочети поста ми след третото изречение, който покрива точно защо цялото упражнение е бесмислено. Ако това не ти стига - защо му е на човек да пише правилно неправилен изказ?Моридин написа: Апострофът се слага, когато съкращаваш изговарянето на някоя дума. Съкращаването при изписване се прави по друг начин, спирай вече да се правиш на интересен, че писва.
Dexter, аз не съм философ, ти просто си слабоумен и затова ти се струва така.
I commend my soul to any god that can find it.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Оффф, вече и олдфаговете са претопени от простотията на нюфаговете 
WeAreGettingClose