PS: Udyr's Secret
League Of Legends (LOL)
Re: League Of Legends (LOL)
Аз почнах вече Rank игри момчета така, че ако някои иска може да ме търси на Aeonfluxs за premade 
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
- TheStudge
- В момента играе: Mass Effect , NFS Hot Pursuit , FIFA 14
Някой да знае кога RIOT мислят пуснат MAGMA CHAMBER ?
btw InFamousBG 30lv (US)
btw InFamousBG 30lv (US)
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Отказвам по какъвто и да е било начин т'ва да го играя организирано, щот' смучем. Я още едно време на Дота не се зарибих кат' хората, та имам има-няма десетина игри там, тука същата история. Цъкам си предимно срещу ботове за релаксация и убиване на време, щот' с хора ме бият лошо и дружките от моята страна ме псуват много
Иначе Вейгар е някакъв супер симпатичен <3
Иначе Вейгар е някакъв супер симпатичен <3
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Незнам в кой сървър съм (европейския ли, американския ли), обаче по няколко пъти на ден лагва и изкарва всички играчи от чата
. Сигурен съм, че не е от мен, защото току що в чата имах 20 приятела на линия и ми лагна и пак се конектнах след 10 минути и имаше само 4 човека. Сега пак лагна, че се ядосвам ми заминава свободното време 
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Ами всички се надяват да е тази година, но още нищо не е сигурноguitar23 написа:Някой да знае кога RIOT мислят пуснат MAGMA CHAMBER ?
btw InFamousBG 30lv (US)
Абе тъй като скоро време не можах да играя- Trundle как е ? Поредният имбав нов герой ли е и забавен ли е за игра? има ли смисъл да го взимам? И защо аджеба е с отделен ценови клас от всички други...
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Какво очакваш от нещо, което е вдъхновено от чврните магове в FFДади написа: Иначе Вейгар е някакъв супер симпатичен <3
mirror_edge, в европейската версия си, засичал съм те, дори мисля, че те имам във friend list-ата.
Trundle ми се струва, че е някакъв имбав танк, който в 1 на 1 посмъртно не можеш да го убиеш, но това е само от това, което четох, не съм играл от доста време.
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Значи писна ми :@ ! Ако имате проблеми кат0 моя: "chat reconnecting", "waiting for stats"-и не можете да играете докато не ви се появи(някой път се чака 1 час), 40 минути игра и някой нуб дисконектне(съжелявате за загубеното време и мъка за победа), бавн0 отваряне на шопа, крадене на фраговете...
За мен най-доброто решение беше:
1. Alf+F4
2. Отваряне на контрол панел
3. Кликане върху "Add or Remove programs"
4. Намиране на играта и кликване "Remove"
Сума бъгове в тоя сървър..
За мен най-доброто решение беше:
1. Alf+F4
2. Отваряне на контрол панел
3. Кликане върху "Add or Remove programs"
4. Намиране на играта и кликване "Remove"
Принципно като се скапе chat server-а, което не е рядко явление, си слагат горе в ляво едно предупреждение, че chat server-а не работи. Колкото до статистиките - защо ги чакаш? Дай му скип, пусни си нова игра и си гледай кефа. XPто и IPто ще се update-нат сами като е обработена информацията, а не се губят.
And if you could have seen her there
Boys if you had just been there
The swan was in her movement
and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll
Boys if you had just been there
The swan was in her movement
and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll
- TheStudge
- В момента играе: Mass Effect , NFS Hot Pursuit , FIFA 14
Аз си купих Trundle . На мен ми хареса , много добър jungle .C него имам само победи RANKED xD абе с 2 думи струва си да се вземеpcultimate написа:Ами всички се надяват да е тази година, но още нищо не е сигурноguitar23 написа:Някой да знае кога RIOT мислят пуснат MAGMA CHAMBER ?
btw InFamousBG 30lv (US)![]()
Абе тъй като скоро време не можах да играя- Trundle как е ? Поредният имбав нов герой ли е и забавен ли е за игра? има ли смисъл да го взимам? И защо аджеба е с отделен ценови клас от всички други...
- Love_Kittens
Да ама като си пусна нова игра ми пише, че съм в друга игра... Смисъл се едн0 лагва в сървъраSidhe написа:Принципно като се скапе chat server-а, което не е рядко явление, си слагат горе в ляво едно предупреждение, че chat server-а не работи. Колкото до статистиките - защо ги чакаш? Дай му скип, пусни си нова игра и си гледай кефа. XPто и IPто ще се update-нат сами като е обработена информацията, а не се губят.
bu5t3r 30lvl EU
Ами, честно казано не съм играл скоро и може да имат някакви проблеми със сървърите. Принципно не ми е правило подобни проблеми много често. Само един-два пъти и то при доста неприятни спирания на тока.mirror_edge написа:Да ама като си пусна нова игра ми пише, че съм в друга игра... Смисъл се едн0 лагва в сървъраSidhe написа:Принципно като се скапе chat server-а, което не е рядко явление, си слагат горе в ляво едно предупреждение, че chat server-а не работи. Колкото до статистиките - защо ги чакаш? Дай му скип, пусни си нова игра и си гледай кефа. XPто и IPто ще се update-нат сами като е обработена информацията, а не се губят.
I commend my soul to any god that can find it.
- Love_Kittens
Няма един тъп админ, който да се заеме с нуубчетата дет0 само влизат и стоят АФК. Така ми се ще да им счупя главата, защото ми се иска преди да даскал0 да изиграя една д0бра игра и да ми е добро настроениет0 и тия ботчета излизат от сървъра и става бахти смотаното 
- Love_Kittens
Да съживя темата
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
Мордето не се играе така.Ма все как зависи кво го праиш.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
ако ще се перим за убииства, заповядай

Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
Да знаех как, щех да ви покажа мача, в който с Касадин навъртях 46 убийства и четири смърти... 
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
касадин и много килове не изисква много усилия (за това ми е 1 от main героите
)
Roses are red
violets are blue
violets are blue
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
Касадин е най-готиния герой в играта по мое лично мнение.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
- Love_Kittens