Български 4chan
Re: Български 4chan
виж, аз разбирам, че ти чекиджийстваш в сайта ...
ама мисълта ми е някаква РЕАЛНА полза от него има ли?
едит: фирзен, не ти :Д
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:

Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Айде да постна 2ри път,като да има.Sirius написа:виж, аз разбирам, че ти чекиджийстваш в сайта ...
Така,чан-овете сами по себе си имат доста плюсове.
1.
Анонимността и повтаряемостта помага за разпространението на идеи с невъзможност за цензура.
От раз се сещам за два такива случая:
The Persian Bay
При изборите в Иран,където (не щеш ли!) имаше масово манипулиране на вот,хората получиха глас онлайн,който иранското правителство не може да накара да замълчи,в комбина създадена от Пайрът Бей и 4чан.
Project Chanology
След опит за цензура на свободния поток на информация от страна на сциентолозите (мръсен култ с извънземни ,с хора като Том Круз,имат си конц-лагери и са отговорни за съсипването на много семейства и смъртта на много хора), 4чан започнаха проект за пълно разпространение на тайните на култа,кулминирайки в тонове ИРЛ прояви,и уеб сайта http://www.whyweprotest.net/ ,който даде платформа на изказ на опресирани от култа семейства,нямащи сигурност заради липсата на публична подкрепа.
Реално има АДСКИ МНОГО чан-ове,те дават място за разпространението на добри идеи,не всичко е /b/
http://boards.4chan.org/sci/
Наука и математика,идеи,публикаций,дискусий.
http://boards.4chan.org/r9k/
Хмм,бих го определил като /b/ за по-културни хора.Струва си да се погледне,обикновено е ОК.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Хахах, нека все пак аз ти дам пример - в /mu/ се пускат редовно share threads, и то често за доста непопулярни жанрове/изпълнители. Днес си свалих 3 албума, които се съмнявам, че щях да открия по друг повод извън една ambient share thread.Sirius написа: ама мисълта ми е някаква РЕАЛНА полза от него има ли?
Друг пример е /wg/, откъдето си свалих wallpaper-a, който не съм сменил вече сигурно година - толкоз да ме радва
Come, my raven, it could be a lark.
Сисирус е мнооооооооого нюфаг.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Да си неебателен по отношение на форчан означава едно единствено нещо - че може да имаш живот.WidowmakeR написа:Сисирус е мнооооооооого нюфаг.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Или да немаш живот и да не ебаваш за 4chan, което е още по-сад.

Един ден всички ще играят Играта. И всички ще влизат в /b/. И единственият хумор, който ще остане разбираем, ще бъдат 4чан-ските мемета. И всеки, който не ги разбира, ще бъде отлъчен от обществото.

Един ден всички ще играят Играта. И всички ще влизат в /b/. И единственият хумор, който ще остане разбираем, ще бъдат 4чан-ските мемета. И всеки, който не ги разбира, ще бъде отлъчен от обществото.
И както винаги идва моридин и се прави на дървен философ.
Бягай да си живееш живота, за кво въобще се занимаваш да се правиш на много умен...
Бягай да си живееш живота, за кво въобще се занимаваш да се правиш на много умен...
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ейш, бармане... е толко си ми през уя.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Я иди си поживей живота, който имаш.Re: Български 4chan
уидоу, аз ако съм нюфаг, следвайки така предложената логика, ти трябва да си първата амеба, съумяла да влезе в нета 
Тази тема обижда олдфегнеса ми.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
indigo написа:Тази тема обижда олдфагътрито ми.
Не само че си нюфаг ами си и безкайно тъп при това.Sirius написа:уидоу, аз ако съм нюфаг, следвайки така предложената логика, ти трябва да си първата амеба, съумяла да влезе в нета
Ето ми я логиката. Доста си зле ако наистина не знаеш каква е...мисълта ми е някаква РЕАЛНА полза от него има ли?
Пъъък и вече за втори път в тая тема ме обиждаш напълно безпричинно и това също е фатор за коефициента ти.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Остави го тоя малоумник...Sirius написа:кур за тебе и за децата ти тогава ^^
WeAreGettingClose
WidowmakeR написа:Ето ми я логиката. Доста си зле ако наистина не знаеш каква е...
Пъъък и вече за втори път в тая тема ме обиждаш напълно безпричинно и това също е фатор за коефициента ти.
А най-смешно е да си с 5 акаунта.