Sony: We can't compete with Xbox's spending
Re: Sony: We can't compete with Xbox's spending
The Sony bashing continues:
http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=263806
http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=263806
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Иначе no way in hell да си го взема преди да се убедя, че наистина SOCOM се контролирал по-добре с него.same place написа:We think the PlayStation Move is well worth picking up as soon as you can. Read our Move review to find out why.
От друга страна и ще е адски скъпо- good tech or not трябва да си вземеш(поне аз де)
PS EYE+2 Move controllers+онова нещото за движение :/ and that's just singleplayer...
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
Стартовите заглавия са 'ногу зле, казват повечето критици. Ще видим как се оправят по-нататък и по-важното - как се оправят core игрите със Move(Killzone, SOCOM, etc). Така или иначе Kinect-а ще го погази по продажби(първоначално поне), имат Justin Bieber, все пак.
- pcultimate
wiat what....joar написа:Стартовите заглавия са 'ногу зле, казват повечето критици. Ще видим как се оправят по-нататък и по-важното - как се оправят core игрите със Move(Killzone, SOCOM, etc). Така или иначе Kinect-а ще го погази по продажби(първоначално поне), имат Justin Bieber, все пак.
Има някакъв шанс да взема Sports Champions бъндъла заради сестра ми....но се надявам да не се наложи.
http://www.joystiq.com/2010/06/26/justi ... t-on-tour/
The other day, I said Kinect appeals to nobody. I'll be honest, I didn't expect the glorified EyeToy to sell all that well. However, I underestimated exactly how hard Microsoft would try in order to push Kinect to the millions of idiots who infest the world. Now Microsoft has bought the lowest common denominator imaginable -- Justin Bieber -- and thus Kinect will sell billions.
- pcultimate
God save us all.
Get out your Bieber Cleavers the Feaver is spreading!
Get out your Bieber Cleavers the Feaver is spreading!
Колкото и да е тъжно, това наистина ще работи - всичките луди фенки на Bieber ще идат при мама и тати да им купят Kinect да танцуват като него. Очакваме Sony да вземат Miley Cyrus за Move.
- pcultimate
Ъмммм май имаше игра с нея за ПСП на Е3 или нещо подобно
Иначе Кинект така или иначе щеше да се продава в индустриялни количества...но с това "нещо" на негова страна...We might be looking at a new Wii...
Иначе Кинект така или иначе щеше да се продава в индустриялни количества...но с това "нещо" на негова страна...We might be looking at a new Wii...
Този Байбер е рекламно лице на хбокс отдавна. Само еидн клип негов съм виждал и там имаше хбоксове. Дразни ме яко, но игрите с танците ми се струват яки ако неси инвалид.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- PoPa78
- В момента играе: ALAN WAKE
А някой може ли да ми каже кога ще излезе ново поколение конзола от XBOX на MICROSOFT след като вдигнахте такава щура пукотвица от коментари на тази тема?
PLAY TO WIN
-
Радостин Стефанов
Дори не са обявили че ще има нова конзола, какво остава за дати 
Поне още 3-4 години ще се ползват сегашните , особено в кризата където няма средства за скъпи разработки.
Поне още 3-4 години ще се ползват сегашните , особено в кризата където няма средства за скъпи разработки.
Едва ли новата конзола би била скъпа разработка. Все пак тези устройства представляват компютри с ограничени функции. И Майкрософт и Сони вземат всичко наготово от AMD, Intel и т.н. Истината е че има още много хляб в сегашните и е рано за нови. То и Playstation 2 e още жив... 
Разработката на една конзола струва близо милиард. Това е хардуер, който ще се използва с години, все пак.
-
Радостин Стефанов
Адски наивна представа е как взимат наготово разни части и просто ги мятат в чувала .
Ако взимаха наготово ще ми е много интересно да ми поръчаш един Cell процесор като тоя на PS3 с дъно да си направя една конфигурация
. Това в кръга на шегата.
На практика хардуера за конзолата е специално разработван, няма нищо общо с PC ритейлите и трябва да съотвества на доста изиксквания - не само като мощ а чисто физически - 360 мина 4 ревизии на производство при което целия хардуер вътре е подменян по начин на произвдоство и физически параметри без да си промени пърформанса. Виж колко е голям един PS3 слим и си помисли колко струва лаптоп който да подкарва така същите игри. Целта за конзолите е да ги направят така че да са мощни, да надежни при натоварване, да са малки по обем и безшумни, да имат добро охлаждане и да не се напрашват и едновременно с това се произвеждат евтино така че да струват колкото евтин до към среден клас настолен компютър.
Да кажеш че конзолите не са скъпи защото са компютър с ограничени възможности е като да се чудиш защо Лаптоп Тошиба Текра струва от 1800 лева нагоре като по гигахерци , памет и видеокарта е по-ограничен от настолния ти компютър за игри. Просто не трябва да се мерят с един аршин тези неща.
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Ако взимаха наготово ще ми е много интересно да ми поръчаш един Cell процесор като тоя на PS3 с дъно да си направя една конфигурация
На практика хардуера за конзолата е специално разработван, няма нищо общо с PC ритейлите и трябва да съотвества на доста изиксквания - не само като мощ а чисто физически - 360 мина 4 ревизии на производство при което целия хардуер вътре е подменян по начин на произвдоство и физически параметри без да си промени пърформанса. Виж колко е голям един PS3 слим и си помисли колко струва лаптоп който да подкарва така същите игри. Целта за конзолите е да ги направят така че да са мощни, да надежни при натоварване, да са малки по обем и безшумни, да имат добро охлаждане и да не се напрашват и едновременно с това се произвеждат евтино така че да струват колкото евтин до към среден клас настолен компютър.
Да кажеш че конзолите не са скъпи защото са компютър с ограничени възможности е като да се чудиш защо Лаптоп Тошиба Текра струва от 1800 лева нагоре като по гигахерци , памет и видеокарта е по-ограничен от настолния ти компютър за игри. Просто не трябва да се мерят с един аршин тези неща.
Според мен разликата е повече в софтуера, а не в хардуера. Компютърните игри ги правят нарочно тежки, че да не останат без хляб производителите на видеокарти. Докато конзолните напротив, правят игрите възможно най-оптимизирани, че да удължават живота на дадено поколение конзоли на макс, като по тоя начин печелят повече от тях. И между другото, един компютър за 600лв едва ли би се озороли да върти същите игри които върти и PS3 при 1280х720 без АА. Освен това и конзолните версии понякога са с намалени детайли че да изкарат приличен фреймрейт.
П.п Да не ме разбере някой погрешно, "конзолен" фен съм си
. Според мен конзолата е направена за хората които обичат да играят игри (баш геймърите), а компютъра за разните техно манияци. Аз съчетавам и двата типа хора, така че имам и двете платформи 
П.п Да не ме разбере някой погрешно, "конзолен" фен съм си
-
Радостин Стефанов
Мисля че май не си прочел както трябва това което писах и по специално частта за размерите на устройствата.
Радостин Стефанов написа:Мисля че май не си прочел както трябва това което писах и по специално частта за размерите на устройствата.
Не точно... това със размера не е от толкова голямо значение реално тука основнто нещо е оптимизация за това игрите на конзолите вървят добре.Бях обеснявал и преди едно е да пишеш приложение за 1 процесор 1 видеокарта и 1саундкарта знаеш кое как е що е може да тестваш добезкрай и да оптимизираш идеално.Друго на пс да пишеш приложение да се съобразяваш със над 100+ процесори над 100+ видеокарти над 100+ саундкарти като включим операциони системи и драйвери за видеокарти и тнт става доста сложно да оптимизираш дадения продукт за повечето компоненти че на всеки да е идеално точно за това и изискванията за игрите на пс стават по високи.
it's never easy....
-
Радостин Стефанов
Чакай сега малко - какво общо има програмирането за фиксиран софтуер с цената за разработка на конзола. Програмирането и ефектите от него са вече при готова конзола - свършен факт.
b.t.w. Щом контрукцията няма значение ще се зарадвам да ми обясниш защо този лаптоп :
http://www.tech-bg.com/product_info.php ... ts_id=1684
струва 1600 лева a настолен със същата спецификация е 700 кинтара.
b.t.w. Щом контрукцията няма значение ще се зарадвам да ми обясниш защо този лаптоп :
http://www.tech-bg.com/product_info.php ... ts_id=1684
струва 1600 лева a настолен със същата спецификация е 700 кинтара.
Човек какви ми ги говориш? говорим за сравнение конзола-пс не говорим сравнение лаптоп-пс?Обеснявах и на vnmax защо конзолите въпреки "слабите" си параметри вадат графика за която като пс еквивалент ще ти трябва много по добра машина за да я подкараш.
it's never easy....
Нищо слабо невиждам в парметрите на конзолите. 3 процесора на 3,2 гхз си е мощ и за днешна дата пък когато софтуера се пише спецялно за тях вече става 2 пъти по мощно.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.