Най-добра action-adventure игра?

Игри за PC
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Re: Най-добра action-adventure игра?

Мнение от R@Z0R »

Съгласен съм. СР1 е далеч по-добра(че и по-дълга) от 2. :)
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Като изключим тъпите block пъзели и игнорираме историята - да, може да се каже, че 1 е по-добра от 2.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Sentry, позволи да те питам. Може ли “The Elder Scrolls IV: Oblivion” да мине за action-adventure или си е чисто RPG. От 2 седмици съм на нея и цвиля от възторг, та ми иде да я препоръчам на автора на темата.
Нема таа, нема онаа.
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

трупо, не се лъжи на обливиън, след 200 часа игра най-много да съжаляваш за загубеното време. Аз се усетих още на 40тия и се радвам че не загубих повече.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

А бе според мен може да мине за AA, но там насочеността е малко по-различна.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Kirilicata™
В момента играе: Soul reaver 2 ; Mass Effect 2

Мнение от Kirilicata™ »

Legacy of kain серията като цяло.
a.k.a. ivo333
Member since 2005
vanmx

Мнение от vanmx »

Абе никой ли не е играл Shadow Man? Интересно ми е как толкова стойностна игра може да бъде толкова забравена. Никъде никой нищо не коментира за нея, а за мен тази игра е малко-по добра от SR.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Аз съм се опитвал да я играя, но просто не ме грабна. Може пак да я опитам ако имам време.
Публикувай отговор