Обсъждания за чалга и поп-фолк изпълнители
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Re: Обсъждания за чалга и поп-фолк изпълнители
За да се живее нормално в БГ чалгата трябва да загине в агония
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
- Въртолета
- В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
Не,не в агония,нека загине еи така,изведнъж,за да се чудят тъпите чалга изпълнители к'во стана току що.doggymien4o написа:За да се живее нормално в БГ чалгата трябва да загине в агония![]()
![]()
Ники вижда всичко.
чалгата няма как да загине 
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
щото ако загине държавата ще се напълни с грозни миризливи метали дето си пикаят в гащите като въртю
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Въртолета
- В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
Еѝ,Трепач,не ме предизвикваѝ.По добре това,отколкото лигави прости дървени философи,с лошо домашно възпитание и слабост към наркотиците(да не говорим,че изпитвате и гордост от това).А и все пак мазния Reflect добре си го каза.Нищо не загива.Обаче се променя.{SuPa-1337-Killa} написа:щото ако загине държавата ще се напълни с грозни миризливи метали дето си пикаят в гащите като въртю
Имената се пишат с главна буква.
Ники вижда всичко.
- ciborg
- В момента играе: джобен тенис
Чалга певиците само за едно нещо стават... 

- Въртолета
+число с толкова нули отзаде,че да я заболи главата на математикатаciborg написа:Чалга певиците само за едно нещо стават...
Ники вижда всичко.
Призовавам металите да започнат да се къпят и да ползват дезодорант!
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
тва ще е хубавоGipo написа:Призовавам металите да започнат да се къпят и да ползват дезодорант!
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Въртолета
Призававам всички чалгари да цъкнат в EBay и да си купят малко "разум" ме почва да ми писва от простотия.
Ники вижда всичко.
- ciborg
Като знам, че сигурно се къпя в пъти повече от вас, сте ми много забавни с тея коментари...{SuPa-1337-Killa} написа:тва ще е хубавоGipo написа:Призовавам металите да започнат да се къпят и да ползват дезодорант!
Като знам колко трябва да си глупав, за да вземеш коментара ми на сериозно, си ми в пъти по-забавен, отколкото ние на теб

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- ciborg
Когато повтаряш едно нещо с години, или сериозно го мислиш, или си по тъп от фурнаджийска лопата. Ти обаче сам отрече 1-то.Gipo написа:Като знам колко трябва да си глупав, за да вземеш коментара ми на сериозно, си ми в пъти по-забавен, отколкото ние на теб![]()
![]()
- Въртолета
Ми много лошо за тебе.Ginnarr написа:Аз пък не се къпя редовно. Гъзът и оная ми работа ми миришат, та се не траят, на места се появява и мухъл. Скоро ще лекувам сифилис с чепа си.
П.П. И слушам метъл.
Ники вижда всичко.
Когато нямаш какво да кажеш, не казвай нищо, защото в противен случай рискуваш да кажеш нещо като... това, което написаciborg написа: Когато повтаряш едно нещо с години, или сериозно го мислиш, или си по тъп от фурнаджийска лопата. Ти обаче сам отрече 1-то.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- ciborg
Браво, направо ме затапи. Нямам думи...Gipo написа:Когато нямаш какво да кажеш, не казвай нищо, защото в противен случай рискуваш да кажеш нещо като... това, което написаciborg написа: Когато повтаряш едно нещо с години, или сериозно го мислиш, или си по тъп от фурнаджийска лопата. Ти обаче сам отрече 1-то.
...да ти опиша простотията.
По-скоро ще се намери мъж, който да направи Декстъра - майка 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Ма много си печен бе, миличък.Ginnarr написа:Декстъре, пак ли се опитваш да изкараш някого, че е по-тъп от тебе? Не разбра ли, че усилията ти са обречени? Може да пробваш да си посееш сперматозоидчетата в някоя пача и така да си възпиташ детето, че да е по-тъпо от тебе. Ама не виждам коя жена би се навила да износи дете, на което ти си биологичен баща...
Едни затапки правиш днес... направо мед ти капе от устата.
Не желаеш ли да станеш майка на децата ми?! Много ми харесваш
WeAreGettingClose
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Е представям си твоята колко години назад ще върне бъдещето ти отроче... да пази Господ!
WeAreGettingClose