Въпрос за Allods Online

Игри за PC
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Re: Въпрос за Allods Online

Мнение от wannabe »

:wink:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Да го наречем инвестиция в безмислено загубеното свободно време :lol:. Приемаме, че така и така ще си загубиш времето с дадена игра, защо поне тя да не е качествена/без толкова бъгове и без опасност утре просто да изчезне?
За времето, което сте отделили в търсене на някакво f2p ммо, което поне малко да засити глада ви за качествена игра сте изхабили толкова свободно време и нерви, че по-добре да си бяхте платили 25лв за 30 дни качествена игра.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
ToxicSean

Мнение от ToxicSean »

..Или да си пуснеш едно истинско RPG и да си спомниш, че MMORPG-тата са 10% RPG и 90% MMO..
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

За съжаление като си пусна РПГ винаги идва проблема, че ми липсва социалната част :(. Да играя съвместно с хора, да пречуквам хора...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
ToxicSean

Мнение от ToxicSean »

При мен е обратното с MMO-тата - липсва ми разнообразието, историята..
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

Gipo написа:За съжаление като си пусна РПГ винаги идва проблема, че ми липсва социалната част :(. Да играя съвместно с хора, да пречуквам хора...
I sense:
Изображение

:D

Sen, мерси за отговорът!
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Хаха в L2 бях твърдо за лявото :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

sean написа:P2P >>>>>>>> F2P.
90% от free to play MMO-тата изискват да инвестираш пари в кеш шопа в даден момент - било то за да намалиш поне малко безмилостния grind, да имаш поне някакъв шанс срещу играчите дето си плащат.
А в P2P ММО-то трябва да си плащаш през цялото време просто за да изпиташ удоволствието от същия този безсмислен и безмилостен гринд като няма опция да го намалиш по какъвто и да е начин. Cheers!

Gipo, при P2P ММОтата има много по-голяма вероятност да платиш 50 лева за пет дена скапана игра, отколкото да платиш 25 лева за 30 дена хубава игра.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
ToxicSean

Мнение от ToxicSean »

Sentry, по-голямата част от популярните P2P MMO-та са една десета от грайнда в едно F2P такова. Да не говорим, че като качество смазват всичко, което може да излезе под категорията free2play.
apaunchev

Мнение от apaunchev »

За какво спорите бе, пичове? Дали платеното е по-добро от безплатното? В 99% от случаите е точно така, но в крайна сметка всичко зависи от личното предпочитание. Мен ако не ме кефи да давам по 25 лв на месец за игра, какво ми пречи да си цъкам f2p? Бъгове и недомислици има и при платените заглавия, нека не се лъжем.

Всеки да си играе това, което му харесва и му е по джоба. :)
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Тпй нека си го играе, ама да не лъже себе си, че играе по-доброто :lol:
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

sean написа:Sentry, по-голямата част от популярните P2P MMO-та са една десета от грайнда в едно F2P такова. Да не говорим, че като качество смазват всичко, което може да излезе под категорията free2play.
Мне, има 1 популярно MMO, в което не се гринди - това е WoW, във всички други има много много гринд, всъщност играта с най-голям гринд не е нищо f2p, а е Lineage 2. Вярно е, че за всяко слабо P2P MMO съществуват по 10 слаби F2P ММО-та, но това е по простата причина, че съществуват десет пъти повече безплатни MMORPG-та, отколкото платени.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
ToxicSean

Мнение от ToxicSean »

Единствените p2p ММО-та със непоносим грайнд са корейски - игри като Lord of the Rings Online, Warhammer Online, Champions Online, Guild Wars, City of Heroes, Age of Conan и т.н. не са грайндърски. А огромна част от безплатните MMO-та се правят от корейци. Всъщност по-голямата.
А иначе има бая по-големи грайндфестове от Лайнаж, RF на първо четене.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

И нека не забравяме, че RF започна като P2P игра.
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

Gipo написа:Хаха в L2 бях твърдо за лявото :D
Ааа, стига ве! Бях останал с друго впечатление... :)
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Eva's Saint FTW :roll: :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор