Въпрос за Allods Online
Re: Въпрос за Allods Online
Да го наречем инвестиция в безмислено загубеното свободно време
. Приемаме, че така и така ще си загубиш времето с дадена игра, защо поне тя да не е качествена/без толкова бъгове и без опасност утре просто да изчезне?
За времето, което сте отделили в търсене на някакво f2p ммо, което поне малко да засити глада ви за качествена игра сте изхабили толкова свободно време и нерви, че по-добре да си бяхте платили 25лв за 30 дни качествена игра.
За времето, което сте отделили в търсене на някакво f2p ммо, което поне малко да засити глада ви за качествена игра сте изхабили толкова свободно време и нерви, че по-добре да си бяхте платили 25лв за 30 дни качествена игра.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
..Или да си пуснеш едно истинско RPG и да си спомниш, че MMORPG-тата са 10% RPG и 90% MMO..
За съжаление като си пусна РПГ винаги идва проблема, че ми липсва социалната част
. Да играя съвместно с хора, да пречуквам хора...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
При мен е обратното с MMO-тата - липсва ми разнообразието, историята..
I sense:Gipo написа:За съжаление като си пусна РПГ винаги идва проблема, че ми липсва социалната част. Да играя съвместно с хора, да пречуквам хора...

Sen, мерси за отговорът!
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
А в P2P ММО-то трябва да си плащаш през цялото време просто за да изпиташ удоволствието от същия този безсмислен и безмилостен гринд като няма опция да го намалиш по какъвто и да е начин. Cheers!sean написа:P2P >>>>>>>> F2P.
90% от free to play MMO-тата изискват да инвестираш пари в кеш шопа в даден момент - било то за да намалиш поне малко безмилостния grind, да имаш поне някакъв шанс срещу играчите дето си плащат.
Gipo, при P2P ММОтата има много по-голяма вероятност да платиш 50 лева за пет дена скапана игра, отколкото да платиш 25 лева за 30 дена хубава игра.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Sentry, по-голямата част от популярните P2P MMO-та са една десета от грайнда в едно F2P такова. Да не говорим, че като качество смазват всичко, което може да излезе под категорията free2play.
За какво спорите бе, пичове? Дали платеното е по-добро от безплатното? В 99% от случаите е точно така, но в крайна сметка всичко зависи от личното предпочитание. Мен ако не ме кефи да давам по 25 лв на месец за игра, какво ми пречи да си цъкам f2p? Бъгове и недомислици има и при платените заглавия, нека не се лъжем.
Всеки да си играе това, което му харесва и му е по джоба.
Всеки да си играе това, което му харесва и му е по джоба.
Тпй нека си го играе, ама да не лъже себе си, че играе по-доброто 
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Мне, има 1 популярно MMO, в което не се гринди - това е WoW, във всички други има много много гринд, всъщност играта с най-голям гринд не е нищо f2p, а е Lineage 2. Вярно е, че за всяко слабо P2P MMO съществуват по 10 слаби F2P ММО-та, но това е по простата причина, че съществуват десет пъти повече безплатни MMORPG-та, отколкото платени.sean написа:Sentry, по-голямата част от популярните P2P MMO-та са една десета от грайнда в едно F2P такова. Да не говорим, че като качество смазват всичко, което може да излезе под категорията free2play.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Единствените p2p ММО-та със непоносим грайнд са корейски - игри като Lord of the Rings Online, Warhammer Online, Champions Online, Guild Wars, City of Heroes, Age of Conan и т.н. не са грайндърски. А огромна част от безплатните MMO-та се правят от корейци. Всъщност по-голямата.
А иначе има бая по-големи грайндфестове от Лайнаж, RF на първо четене.
А иначе има бая по-големи грайндфестове от Лайнаж, RF на първо четене.
И нека не забравяме, че RF започна като P2P игра.
Ааа, стига ве! Бях останал с друго впечатление...Gipo написа:Хаха в L2 бях твърдо за лявото
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.