Вий сте от тез орааа дет сте за затвораааааKaiser Kar написа:Вий, врагове на народа, излязохте извън темата
Аз ше съм диверсант.
Вий сте от тез орааа дет сте за затвораааааKaiser Kar написа:Вий, врагове на народа, излязохте извън темата
Kaiser Kar написа:Вие няма да получите своето място в Комсомола!

С впечатленията които имам - определено и на представа си нямат. Впрочем съм сигурен, че за повечето (изключвам мен и теб, понеже съдейки че задаваш въпрос явно разбираш тея работи) комунизма и социализма се изчерпват с думите Ленин, Сталин, СССР и Живков.Vermic написа:Вие знаете ли въобще какво е комунизъм и социализъм?
Как къде - в американските компютърни игри, където храбър и всеотдаен американски войник освобождава света от какво ли не - нацизъм, извънземна инвазия, комунизъм, тероризъм...Vermic написа: И къде сте виждали комунизъм![]()
Маркс, Енгелс и ...?Vermic написа: Защото аз знам трима комунисти само дето нито един от тях не успя да покаже потенциала на комузнима.
Все агенти сме.Бате Тошо написа:Аз ще съм агент.
Пропускаш това, че да си фен на комунизма и да обясняваш наляво и надясно как никой не разбира същността му и го псува безпричинно беше модерна псевдоинтелектуална дейност за глупаци преди около 4 години, когато и ние бяхме на по 14-15. Няма да е хубаво за теб сега да покажеш умствен капацитет на нашето тогавашно равнище, тъй че си спести глупавите обяснения и когато Вермо евентуално ти отговори, не пиши повече.Serious Sam написа:С впечатленията които имам - определено и на представа си нямат. Впрочем съм сигурен, че за повечето (изключвам мен и теб, понеже съдейки че задаваш въпрос явно разбираш тея работи) комунизма и социализма се изчерпват с думите Ленин, Сталин, СССР и Живков.Vermic написа:Вие знаете ли въобще какво е комунизъм и социализъм?
ВЕРМИК!Serious Sam написа:Маркс, Енгелс и ...?Vermic написа: Защото аз знам трима комунисти само дето нито един от тях не успя да покаже потенциала на комузнима.
fixdАлминатора`` написа:ВЕРМИК!
И Ерик е адски прав, тия глупости как никой не знаел какво е истински комунизъм ги бръщолевеше Ледник преди 4 години. Така че tits or GTFO.
чукам, влизам, гледам заключено
Да не се върнеш никога от него!INFLICTED написа:Аз ще ходя до магазина за безалкохолно. Някой иска ли нещо?
2 дъвки ТУРБОINFLICTED написа:Аз ще ходя до магазина за безалкохолно. Някой иска ли нещо?
2 дъвки Шок за менРед написа:2 дъвки ТУРБОINFLICTED написа:Аз ще ходя до магазина за безалкохолно. Някой иска ли нещо?
Значи няма да може да менкаме картинкиKamelot написа:2 дъвки Шок за менРед написа: 2 дъвки ТУРБО
Аз не съм фен, а привърженик. Това първо. Второ, за разлика от хората с които съм говорил на тази тем, аз си имам собствено мнение. Не съм тръгнал да си вея байряка, но ще го направя нарочно - ще ми обясниш ли разликата между марксизъм и марксизъм-ленинизъм?Captain Hero написа:Пропускаш това, че да си фен на комунизма и да обясняваш наляво и надясно как никой не разбира същността му и го псува безпричинно беше модерна псевдоинтелектуална дейност за глупаци преди около 4 години, когато и ние бяхме на по 14-15. Няма да е хубаво за теб сега да покажеш умствен капацитет на нашето тогавашно равнище, тъй че си спести глупавите обяснения и когато Вермо евентуално ти отговори, не пиши повече.Serious Sam написа: С впечатленията които имам - определено и на представа си нямат. Впрочем съм сигурен, че за повечето (изключвам мен и теб, понеже съдейки че задаваш въпрос явно разбираш тея работи) комунизма и социализма се изчерпват с думите Ленин, Сталин, СССР и Живков.
Щото тия с представата за комунизма най ги обичам.
Едната философия е малко по-тъпа и обречена от другатаSerious Sam написа: Аз не съм фен, а привърженик. Това първо. Второ, за разлика от хората с които съм говорил на тази тем, аз си имам собствено мнение. Не съм тръгнал да си вея байряка, но ще го направя нарочно - ще ми обясниш ли разликата между марксизъм и марксизъм-ленинизъм?
Аз да съм казвал че са? Ако сега започна да ти обяснявам разликата, ще стане утре. Просто Маркс, комунизма и социализма, Сталин са ми слабости, не мога да устоя когато стане дума за тях. Да не говоря за Марксизма и ленинската версия на марксизма - която според мен е абсолютно погрешно разбрана и приложена, но с оглед на целите на вожда може да се приеме и за вярна. Което е обърващо, но ако има желаещи ще поясня.Ред написа:Едната философия е малко по-тъпа и обречена от другатаSerious Sam написа: Аз не съм фен, а привърженик. Това първо. Второ, за разлика от хората с които съм говорил на тази тем, аз си имам собствено мнение. Не съм тръгнал да си вея байряка, но ще го направя нарочно - ще ми обясниш ли разликата между марксизъм и марксизъм-ленинизъм?![]()
Хората не са равни.