п.п. изведнъж в съзнанието ми изникна " HAIRJOB "

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Game написа:^Как така хем си педофил, хем обичаш косми?
Децата нямат косми!![]()
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
The Game написа:^Как така хем си педофил, хем обичаш косми?
Децата нямат косми!![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:на колко е майка ти, бтв?
The Game написа:The Chameleon написа:на колко е майка ти, бтв?
40, ама няма окосмяване а и не си пада по такива като теб.
The Chameleon написа:Лелее, бахти младото парче.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
40, ама няма окосмяване а и не си пада по такива като теб.
Моридин написа:Не искам да знам как си научил, че майка ти няма окосмяване
Gipo написа:ама човек може да се обеси на някой сноп косми.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи