little big planet vs mario galaxy
Re: little big planet vs mario galaxy
UDK можеш да си го ползваш за всичко, буквално.
Иначе да ти кажа честно тва клипче не ме впечатли, даже обратното. Имах чувството, че гледам нещо старо. За това ти казах ако можеш да намериш нещо оригинално да покажеш. Общо взето LPB ми оставя едно такова чувство за един жив и дишащ свят, което не го видях в тая реклама дет ти си дал. Пък и на кого му пука кое е по-мощно? Важно е кое е по-забавно, а мен точно тва ме кефи в LPB, че ме забавлява супер много точно по начина, по който е.
Супер е, че пичовете от бънджи са дали такъв едитор, на феновете си, навярно има хора дето мого му се кефят и правят щуротии на него. Но ако на него не може да се правят мини игри като тези на LPB, то не бих го предпочел. Точно за тва много ме кефът UDK и SC2 map editor-a, че можеш да си разтвориш главата и да си излееш цялото въображение в компа, точно по начина по който искаш.
BTW Рекламата, която си направиха бънджи за физиката беше ужасна. Всеки знае, че бокса не е особено силен във физичните изчисления, защо въобще се опитват... Жалко е, че доста разрабочици го правят.
Иначе да ти кажа честно тва клипче не ме впечатли, даже обратното. Имах чувството, че гледам нещо старо. За това ти казах ако можеш да намериш нещо оригинално да покажеш. Общо взето LPB ми оставя едно такова чувство за един жив и дишащ свят, което не го видях в тая реклама дет ти си дал. Пък и на кого му пука кое е по-мощно? Важно е кое е по-забавно, а мен точно тва ме кефи в LPB, че ме забавлява супер много точно по начина, по който е.
Супер е, че пичовете от бънджи са дали такъв едитор, на феновете си, навярно има хора дето мого му се кефят и правят щуротии на него. Но ако на него не може да се правят мини игри като тези на LPB, то не бих го предпочел. Точно за тва много ме кефът UDK и SC2 map editor-a, че можеш да си разтвориш главата и да си излееш цялото въображение в компа, точно по начина по който искаш.
BTW Рекламата, която си направиха бънджи за физиката беше ужасна. Всеки знае, че бокса не е особено силен във физичните изчисления, защо въобще се опитват... Жалко е, че доста разрабочици го правят.
lol. Определено е доста по-силен от грила във това отношение.WidowmakeR написа: BTW Рекламата, която си направиха бънджи за физиката беше ужасна. Всеки знае, че бокса не е особено силен във физичните изчисления, защо въобще се опитват... Жалко е, че доста разрабочици го правят.
Тоя уодоу продължава да се прави че знае нещо.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
Радостин Стефанов
Бънжи май не знаят - трябвало е да им кажат че сега се излагат показвайки физични възможности.
А бе тоя Уидоумейкър не мога да го разбера - троли ли или наистина е толкова прост? По-скоро е първото, щото ако е второто губя вяра в човешката раса.
Просто е от Етро поле мисля че това обяснява поведението му.
От кой грил? Спри да говориш така, че само ти да си го разбираш.joar написа:lol. Определено е доста по-силен от грила във това отношение.
Ем не е братле, не че го защитавам, просто не е. И за пример ще ти дам Star Wars: The Wars Unleashed. Физиката при PS3 е по-добра. И разбира ще спомена и играта с най-добрата физика (сигурно) за конзоли LBP. 
На тетрис физиката е най-добра.
lolWidowmakeR написа:Ем не е братле, не че го защитавам, просто не е. И за пример ще ти дам Star Wars: The Wars Unleashed. Физиката при PS3 е по-добра. И разбира ще спомена и играта с най-добрата физика (сигурно) за конзоли LBP.