Prince Of Persia The Sands Of Time
Re: Prince Of Persia The Sands Of Time
Филма много ми хареса.Много добре направен рядко да направят филм по игра и да е добър.
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
След Заразно зло и донякъде doom, (който мен лично си ме кефи) може би най-добрият филм по игра,което не значи,че филма е некъв шедьовър ами просто повечето филми по игра или комикс са боклук.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Останах ужасно разочарован филмът трябваше да бъде много по динамичен с приливане на чувства от единия край до другия ако ме разбирате, но се оказа че беше пълна тъпня! Ефектите не бяха така да се изразя ЕФЕКТНИ особено, саундракът не ми хареса имах чувството че ме удрят с някъква пръчка по главата... Просто 1/10 Ужас!
Да ве, забравих да спомена, че наистина след като излязох от залата и мен ме цепеше главата много (а и не само мен) --- sound editor-a нещо се беше поомазал доста...
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Ефекти - 6
Сюжет - 5
Актьорска игра - 5
Като цяло много хубаво филмче. Не съжалявам за 5те лева, които дадох.
Сюжет - 5
Актьорска игра - 5
Като цяло много хубаво филмче. Не съжалявам за 5те лева, които дадох.