мрете педали

Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Много разбираш пък ти.Mad Hatter написа:Поне да беше пейстнал хубави жени на снимките. Първата окей (то ляво) ,но на другата са и по-малки от моите, на последната задника хич не е за показ.

само така тоя над тебе да си ебе майката путчина педерасReflect написа:
Да и аз си го изказахMad Hatter написа:Ред Мърси , всеки си има вкус, мнение и право да го изказва

Е тва с котката ако не е ЕPICWidowmakeR написа:Hah тва с дългата котка е ебаси доброто!!
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Telba написа:Трябва да спрем да ползваме чан-ски мимове,иначе твърде много нюфагове ще навъдим в /b/.
Ah,remember when /b/ was good? Nvm /b/ was never good lol.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи