Моридин написа:Не, Алмо. Понеже такива плоски копеленца като твоя милост отиват в армията, затова ще се получават още сходни "инциденти". В смисъл - айде, всички знаем, че не си чак толкова зле, осъзнай се какви ги дрънкаш, плс.
Говориш си наизуст, както правиш в 99% от случаите.
Бтв, твоята логика току що изкара журналистите терористи и заслужаващи смърт, защото са били близо до хора с калашници. Сещаш ли се къде можеш да си завреш всичките опити за мислене?
А защо никой не чете какво пиша?
И най-горния си пост и в този по долу съм написал съвсем ясно какво е положението при журналистите, деба.
Аре върни се и ми прочети внимателно всички постове, щото супер много ме нервиш.
Ако един човек познава убиец, разхожда се с убиец и крие убиец, той какъв е?Съучастник.
Онези, невъоръжените, ти откъде си 100% сигурен, че не са и те терористи?Или че и те не са земесени по някакъв начин в тези организации? Официална информация ли си получил от някъде?Или си бил на мястото?
Виж шибания клип. Има поне осем човека и само 2ма от тях са журналисти.
Kamelot написа:Алминатора`` написа:
Добре, Изходе, обясни ми какво правят уж мирните и цивилни хорица, които не носят калашници при терористите?
По принцип хората вечер си седят по домовете и гледат телевизия, не се разхождат с хора с калашници и РПГ-та.
Брат вярвай ми от личен опит ти говоря, арабин със оръжие
НЕ значи терорист.
Ама разбира се, то това е традиция, веднага щом детето в арабското семейство навърши 14 години бащата му закача калашника на гърба и после цялата фимилия правят тежковъоръжена обиколка на багдатските улици, пък то е просто лош късмет, че в момента има война и аз ги мисля за терористи
Арабин с оръжие не значи терорист, ама 2ма с Калашников и един с РПГ... ?
Дори да предположим, че калашника е за самозащита, за какво им е РПГ-то деба? Аз до колкото знам се използва за сваляне на хеликоптери и взривяване на леко до средно бронирана бойна техника.
Aма нали аз наизуст говоря, може да греша и да използват РПГ-то в близък бой