Knut Hamsun написа:сестра ми ходи с исус и май не е гей
Че, не ходеше ли Стефка с Исус, бе?

Knut Hamsun написа:сестра ми ходи с исус и май не е гей
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Knut Hamsun написа:сестра ми ходи с исус и май не е гей
Че, не ходеше ли Стефка с Исус, бе?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Vermic написа:Депресирания Иисус
Чак сме се чудели с Тишо какаво правят двамата като се съберат
Kaizerkiel написа:....
По темата:
The Chameleon написа:А за Дилдо всички знаем, че е ГЕЙ
Vermic написа:ХХахахахахах ама от голите
denik написа:Мани беги
С новата фънки коса по-скоро ми прилича на травестит![]()
denik написа:С новата фънки коса по-скоро ми прилича на травестит![]()
Заратуштра написа:denik написа:С новата фънки коса по-скоро ми прилича на травестит![]()
В първия момент и аз това си помислих, честно казано.
Изход написа:дилдо я дай снимка на сестра ти