Bioshock 2
Re: Bioshock 2
Историята е по тъпа.
-
YourSepulture
- Обратна връзка:
mnogo crashva 
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
И на мен ми крашна сега.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Аз нямам проблеми
играта върви като по вода 
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Сейфай по-чест, че може да саднеш много. :Д
Добре, че на мен ми крашна буквално секунди след като сейфах.
Добре, че на мен ми крашна буквално секунди след като сейфах.
-
YourSepulture
- Обратна връзка:
Не, ще си намеря друг крак или ъпдейт някакъв , през 5-6 мин да ми крашва - не е хава.Иначе минах първото ниво , запазили са атмосферата на играта , но както и при първата липсва един важен елемент.А именно липсата на избор , не какво да направите (дали ще трепете за адам ,или ще "осиновите" малка смукачка), а избора откаде точно да минете -пътя е само един и ме издразни факта ,че тоя приятел с бургията на ръката не може да мине от стая в стая през стъклото , ами използва плзмид за да махне еди к'во си за да му се отвори врата.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
офф имаме същите проблеми оправим единя др се появи и на мен ми крашва през 4-5 мин 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
StoRmsE3ker
Аз пък съм по-оригинален
С win7 съм подкарах играта "без проблеми" от първия опит. Стигнах до 3та мисия, като няколко пъти спирах и пусках играта. По някое време започна да ми дава съобщение, че не може да намери директорията със сейфовете
Излезнах от играта и сега не мога да я пусна (дава ми error) по никакъв начин. Не съм пробвал да я преинсталирам, защото в момента не ми се занимава.
Достойно продължение. Найстина са успели да запазят атмосферата и същевременно са подобрили почти всеки аспект. Новата research система и новите подобрения по оръжията кефят. Парите вече играят доста по-голяма роля, тъй като аптечките са кът.
Струва ми се, че играта е станала малко по-трудна от предната. Сплайсърите са същинска напаст. Особено новият, по-голям вариант. Големите сестри също не са за подценяване. Доволен съм! ;]
Струва ми се, че играта е станала малко по-трудна от предната. Сплайсърите са същинска напаст. Особено новият, по-голям вариант. Големите сестри също не са за подценяване. Доволен съм! ;]
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Сега я почвам, ама съотношението харесвам/не харесвам на коментарите ви не ме кефи
А особено след като още прясно съм врътнал Mass Effect 2, тази игра може въобще да не ми хареса.
А особено след като още прясно съм врътнал Mass Effect 2, тази игра може въобще да не ми хареса.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Защо ми върви толкова зле
Не е нетърпимо, но насича често и в абсолютно нелогични моменти (няма врагове на екрана, нищо особено не се случва). С нищо не е по-красива от първата част, wtf
Ако някой има предложения за оптимизация, моля да сподели. Като я сложа на медиум, все едно играя Half Life.
Ако някой има предложения за оптимизация, моля да сподели. Като я сложа на медиум, все едно играя Half Life.
Come, my raven, it could be a lark.
Иключи V-sync.
Първата заслужава ли си, че не съм я играл 
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- the_presator
- Обратна връзка:
Да!Изход написа:Първата заслужава ли си, че не съм я играл
TheChosen1 написа:даджайците
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Не само не е по-красива, но имам и сериозни съмнения, че е и по-грозна от първата. 0.0Firzen написа:С нищо не е по-красива от първата част, wtf
А съм подкарал всичко на макс.
Art сетинга на играта си е на място, бях се наплашил, че ще го осерат. Обаче толкова steampunk след 3 дена само sci-fi в Mass Effect 2 никак не ми влиза. Явно трябва да отлежи малко, поиграх я няколко часа, хубава е, ама просто са ми космически кораби и звездни системи в главата, не дълбоководолазни скафандри и черно-бяла анимация в стил от '60-те.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- the_presator
- Обратна връзка:
Колко е продължителността на сингъла? Защото вече навъртях 9 часа, а някои казват че цялата игра се минава за 10, което изобщо не ми се вярва 
TheChosen1 написа:даджайците
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
При мен положението е абсолютно същото.Spoonkiller написа:Art сетинга на играта си е на място, бях се наплашил, че ще го осерат. Обаче толкова steampunk след 3 дена само sci-fi в Mass Effect 2 никак не ми влиза. Явно трябва да отлежи малко, поиграх я няколко часа, хубава е, ама просто са ми космически кораби и звездни системи в главата, не дълбоководолазни скафандри и черно-бяла анимация в стил от '60-те.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS