Не е дошъл и няма да дойде момента, в който България да получи каквато и да е облага от това, че е на такова разположение.WidowmakeR написа: И накрая мога да ви кажа, че страната ни не е точно кенеф, дори е доста важна за другите страни, защото тя е един кръстопът и вички минават от тук. Имаме излаз на море към Азия, излаз на суша, пак към друг континент с Турция и граничим с Гърция. Турция и Гърция изнасят доста стоки, особено Турция и всичко минава през нашата страна. И обратното, ако някой иска да внесе нещо в Турция не вярвам да заобикаля през Румъния, Македония Сърбия и Гърция. Разбирате ли? Много стока за Азия минава през нас, което прави България доста важна търговска пионка и в никакъв случай това не прави страната ни кенеф.
Нямаш си идея колко много страдаме и губим от този факт.
'Ми...умирай.Demon__Hunter написа:Няма да бягам.Тук съм роден и тук ще си умра.
Не че аз съм се изсилил за чужбина, но не оставам заради глупашки патриотизми като твоите. Някой ден обаче планирам и деца да имам, и ми се струва, че пред мисълта как ги обричам на мизерстване, оставането в родината доста ще си изгуби приоритетите.
А ти свиквай. Това е модерния свят.
Wannabe, млъкни бе момче. Иди си напиши неграмотните 2 есета, недей бълва дебилизми тука. Еби му майката и статистиките дето вадиш. Адекватни са колкото и грамотността ти.