Това е
Объркал си подредбата нещо.nickname написа:7. Part the Second - maudlin of the Well
6. Liber Leviathan - Endvra
-
5. Self Taught - Dr Syntax
4. First Born - Eyedea & Abilities
3. First Utterance - Comus
2. Tales from the Inverted Womb - Sopor Aeternus
1. Hex Ov Intellect - Curse Ov Dialect

Колко си прав не е истина просто3.Ensiferum-Ensiferum
Групата, която ме зариби по екстремните вокали и ми показа, че има песни, в които се пее за глупости, които ме вълнуват. Респект.
В интерес на истината е доста добър, но модата е хората да не харесват новите албуми на динозавритеKamelot написа:То за мене най-якия им е Gods of War, ама нещо не съм виждал много хора да му се кефят
Kamelot написа:То за мене най-якия им е Gods of War, ама нещо не съм виждал много хора да му се кефят![]()
Бате, много фейл има в думите ти!!! МНОГО!!!!!!Spoonkiller написа:Kamelot написа:То за мене най-якия им е Gods of War, ама нещо не съм виждал много хора да му се кефят![]()
Аз пък нещо не съм виждал много хора да се кефят на Manowar като цяло.
...може би защото са ЕБАТИ ТЪПАТА ГРУПА.![]()
Разбирам, че тука бъка от траш метъли, блек метъли, дет метъли, хеви метъли и гей метъли, ама... RETARD метъла ми идва в повече.![]()
Аре моля ви се, който обича да си послушва Manowar скришно в стаята, да не се излага на всеослушание признавайки си.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ab8XgBSOfkE
Защото "динозаврите" изкарват все същото като преди 20 години, което вече не минава.В интерес на истината е доста добър, но модата е хората да не харесват новите албуми на динозаврите
Естествено, че няма да ми харесва, когато е същото като онова, което са правили от ебем ти и колко време вече. Ако ми се слуша нещо на Manowar, ще си пусна наистина добрите стари албуми, правени с хъс, а не за пари, колкото и да ти обясняват дори до сега, че са верни на метъла, мечовете, огъня и etc.Трифон Иванов написа:Ето виждаш ли, Камелот, човекът не казва че не му харесва, но просто се води от модата, че нови албуми на старите групи не трябва да се харесват и трябва да се плюят
Dante написа:Големи сте капацитети.
Прекланям се пред музикалното ви прозрение.
Dante написа:Големи сте капацитети.
Прекланям се пред музикалното ви прозрение.
Крайно при това. Но взимайки предвид забележителните ми пристрастия към Curse, не бих казал, че ще помръднат от личната ми единица.Zarathustra написа:Объркал си подредбата нещо.nickname написа:7. Part the Second - maudlin of the Well
6. Liber Leviathan - Endvra
-
5. Self Taught - Dr Syntax
4. First Born - Eyedea & Abilities
3. First Utterance - Comus
2. Tales from the Inverted Womb - Sopor Aeternus
1. Hex Ov Intellect - Curse Ov Dialect