Vermic написа:не мога ли да гласувам за Британия?!
не те ли е срам виж си аватара
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
RTM написа:СССР смуче. Но ако не бяха те, сега щяхме всички да смучем на шибаните германци.
ако не бяха СССР сега щяхме да сме на 3 морета и нямаше да има нито един мангал или турчин в бг Vermic ти си мн зле сложил си Ервин Ромел на аватара и вика искам да гласувам за Британия... все едно аз да си сложа бг трибагреник и да викам турция в ЕС
b0n3biter написа:ако не бяха СССР сега щяхме да сме на 3 морета и нямаше да има нито един мангал или турчин в бг Vermic ти си мн зле сложил си Ервин Ромел на аватара и вика искам да гласувам за Британия... все едно аз да си сложа бг трибагреник и да викам турция в ЕС
за българските офицери и войници, в който през цялото време се сражават в името на родината. Въпреки че добре знат, че след края на войанта бившите шумкари и ще обяват за царски офицери и разстрелят без съм и присъда, но все пак...
От чисто хуманна и морална гледна точка - нито една от двете държави ,идеологии и най-вече лидери - и Хитлер и Сталин са избили милиони хора.
От чисто българска и практична гледна точка - Германия. Връщаме си Беломорието и Вардарска Македония + Западните покрайнини и Поморавието за само 3 години (1941-44г).Ако Германия бе победителка ,най-малкото щахме да запазим тези български земи.Но ,все пак това са само спекулации ,възможно е на Хитлер да му прещрака нещо в главата и имайки цялата власт в света ,и без да има кой да го спре ,и нас да ни изпрати по конц.лагери като част от "славянския тор".
Demon__Hunter написа:От чисто хуманна и морална гледна точка - нито една от двете държави ,идеологии и най-вече лидери - и Хитлер и Сталин са избили милиони хора.
Най-вярното нещо, което прочетох до момента.
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
Бильe написа:за българските офицери и войници, в който през цялото време се сражават в името на родината. Въпреки че добре знат, че след края на войанта бившите шумкари и ще обяват за царски офицери и разстрелят без съм и присъда, но все пак...
Гьоринг FTW BITHCES !!! дебелото копеле е мислело само за себеси и хич не му е пукало кво ще стане с Хитлер
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
лол ако не беше оная свиня немците поне щяха да имат с какво да защитават градовете си от бомбардировките и можеше да не се осерат така яко в битката за британия...