KFC vs McDonalds
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Re: KFC vs McDonalds
Не ви ли напрайха мола уа 
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
7 мола се правят,едното което е пародия на мол си е отворено но вътре няма нищо интересно и не виждано в града.Просто е двуетажен магазин,ако не ти кажат че е мол няма да разбереш.Има други 2 готови големи молове със зали за кино салони и други неща но са празни защото няма наематели.Нямало и да има скоро,така казват.
a.k.a Frosty
Бъди спокоен, то е като хотелите. Хората, инвестирали в проекта не разчитат да си избият разходите напълно легално. През моловете се перат пари, магазините и наемите са като бонус.
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Прането на пари е очевидно, но както за гърците е крайно удобно пазаруването от Сандански и Благоевград, русенските молове до немалка степен са насочени към румънците, въпреки отлива им заради кризата. Когато икономиката се стабилизира и приемем еврото, ще се намерят наематели.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Ем не решавам аз човек :Д Единия мол е точно до дунав мост за румънците.High_voltage написа:Има логика, че няма наематели. Аз не знам изобщо кой ще ходи в тия молове. Седем, казвате? Колко човека е Русе, 150 хиляди? Не е ли малко overkill?![]()
a.k.a Frosty
И за момент не съм смятал да успорвам изворите и курволяка ни, но нещата от преди няколко години се промениха и цените на доста продукти в момента са по-ниски тук.High_voltage написа:Гърците идват в Сандански само на екскурзия и за да ебат българска Цензура. Съмнява ме да ги интересува пазаруването, при положение, че си имат Солун. Да не говорим и че са много по-добре от нас :Рnickname написа:Прането на пари е очевидно, но както за гърците е крайно удобно пазаруването от Сандански и Благоевград, русенските молове до немалка степен са насочени към румънците, въпреки отлива им заради кризата. Когато икономиката се стабилизира и приемем еврото, ще се намерят наематели.
Но виж, за румънците се съгласявам.
Петрич, примерно, редовно е задръстен от гърци пазаруващи хранителни стоки, най-малкото защото натуралните ни продукти по сергийките имат доста интересно съотношение цена/качество в сравнение с вносните. Гърците са по-добре и точно за това мисля, че малко повече внимание за този район ще се отрази по-адекватно на влизащите в страната пари, вместо да се залива Русе за по-бедните румънци.
-
Children of Bodom
- В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Епа ни у наше село си нямаме такова
....ЛЕЛЯ ФАНИ ФТУ 
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died