Само, като ти чета постовете и се възбуждам... ммм...Gipo написа:Ами всеки един човек, било то фен на Интер, Барса, Велбъжд... трябва да е готов да понесе подобни коментари, след като е дръзнал да създаде подобна глупава тема
фен клуб на Интер
Re: фен клуб на Интер
а некадърниците от Юве и Милан что паднаха последния кръгReflect написа:а некадърниците от Юве что ва биха?...
Интер може да са слаби ама поне са най-силния отбор в италия за момента
ма ти гей ли си бе [keke]Facchetti написа:Само, като ти чета постовете и се възбуждам... ммм...Gipo написа:Ами всеки един човек, било то фен на Интер, Барса, Велбъжд... трябва да е готов да понесе подобни коментари, след като е дръзнал да създаде подобна глупава тема
Всички сме гейове тук, брат
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
омг аз ше се махна от отя форум бее 
Що бе сладък, не ти ли харесва тук 
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
ае да ва и педалите стига сте ме е*авали тука
Аз съм форумната курва, ти кво си мислиш
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
ма женска(жена) ли сиdenik написа:Аз съм форумната курва, ти кво си мислиш
женска(мъж) съм
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Абе ей сладури ! Ще ва изпапкам! Много сте ми сладки всичките ,ама не лъжете момчето по този начин.В този форум гейове няма !!!
Виж сега, ако още от малък идеята за дебел, кожен предмет в дупето ти те влече, пиши ми на лично съобщение. С радост ще удовлетворя тази твоя мечта, отново и отново.SA6O написа:ае да ва и педалите стига сте ме е*авали тука
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
недей са прай сяGipo написа:Виж сега, ако още от малък идеята за дебел, кожен предмет в дупето ти те влече, пиши ми на лично съобщение. С радост ще удовлетворя тази твоя мечта, отново и отново.SA6O написа:ае да ва и педалите стига сте ме е*авали тука
еми вие гейовете си играйте с "пласмасовите"работи аз няма да се занимаам с пе*алиGipo написа:Не бе, аз сериозно.
Какви пластмасови работи бе, ние да не сме жени
.
Тука играе само 100% истинска кожа
Тука играе само 100% истинска кожа
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
добре стига ся тва е "фен" тема