Ако ще паднат пари, влизам!Gοסgle [Bot] написа:Трябва да открием Йети в България. Нямате си представа какви пари ще паднат от интервюта!
В форума сме хора от различни градове, ако 5 човека от 5 града кажат че са видели йети, и пуснат фалшиви снимки, после с години ще ни търсят за интервюта и да водим експедиции до мястото, където сме го видели. .
Легендата за Голямата Стъпка
Re: Легендата за Голямата Стъпка
- Ne che neshto
Предлагам да ми разясните защо Америка толкова много се бъзика с канадците ? Иначе не ми оставяте друг избор освен да потърся в wikipedia .
- Алминатора``
Епа баш тия снимки не са ми толкова хубави, но да, ако не се бръсна и за 20 годишен минавамХърфордиан написа:Widо'makeR написа: Мне, това е Алми.![]()
![]()
Тоя е по - малък от мен, а изглежда 19 - 20 годишен.
Все агенти сме.
- Ne che neshto
И в крайна сметка защо американците се бъзикат толкова с канадците ?
- Ne che neshto
Xolmar Djey Saimpsan написа:И в крайна сметка защо американците се бъзикат толкова с канадците ?
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Те и канадците се ебават с американците. Най-вероятно се е започнало от комиците и е станало много популярно, така както и фактите за Чък Норис.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Алминатора``
Епа аз никога не съм чул по Kомиците да се ебават с КанадаTiny написа:Те и канадците се ебават с американците. Най-вероятно се е започнало от комиците и е станало много популярно, така както и фактите за Чък Норис.
Все агенти сме.