ЖЕНА ВИ ЕМАНУИЛ ДА Е, ШЕРИФИ ДА ВИ СЕ РОДЯТ!
Мир.
ТЕ ТВА Е, ЕЙ !Абе, вий сте едни мухльовци, бе... е те тва е!
чукам, влизам, гледам заключено
И аз се присъединявам към ебането на майка муDante написа:Ти еба майката. Махай се като не ти харесва. Малоумник.DJ Cat написа:Аха значи най-големите пичове са в детските сайтчета,като тийнпроблем ли беше...Където има теми каквито отварят малоумния педофил,алминатора и там другите извори на простотия.Не е нормално да претендираш,че си по-голем пич от хора,които във всяка тема коментират като хората,без офтопик и няма теми от типа ''Бъркате ли си в гъза'' и т.н. Да нърдско е в темата за игра/филм/албум да се пише по топика,а много гъзарско е да влезе ония олигофрен с 50000 поста и 50 кила с напикани гащи и да напише ''Да гейм'' и подобни простотии.Това и там го има,но в кофата.Там имат Агемо-тук имаме Минотавъра,там има нелтарион-тук има хамелеон и т.н. Въпроса е че като цяло не са такива безподобни олигофрени като Емануил,прогата,Данте и там вече им забравям никовете на останалите.
Едит: Ей декстър забравих бе леле.
На този форум точно това му е чарът.
п.п
Само моля те ми кажи кога съм спамел точно аз? Шибаняк. Може да ми духаш.
Имат си цял раздел за литература с 18 теми в него. Имат си и цял раздел за лично творчество с невероятните 13 теми! Извинявай, ама само аз съм пуснал повече теми в творческия.Моридин написа:Имат цял раздел за литература, примерно. Такъв тук ще се напълни с лайна за два часа.
Аз една година ви тровя животеца и пак си ям флеймаNuke Duke написа:Разликата е, че в техния форум всеки може да дойде и да почне да пише, докато при нас новобранците ги подлагат на системен тормоз, продължаващ между 6 и 8 месеца, докато накрая биват одобрени![]()
Примерите на отказали се по пътя са много, докато там и да си най-големият келеш ще почнеш да пишеш => нашият форум е в пъти по-качествен.
~Alminatora
Ами не очаквай това да се промени в скоро времеDexter написа:Аз една година ви тровя животеца и пак си ям флеймаNuke Duke написа:Разликата е, че в техния форум всеки може да дойде и да почне да пише, докато при нас новобранците ги подлагат на системен тормоз, продължаващ между 6 и 8 месеца, докато накрая биват одобрени![]()
Примерите на отказали се по пътя са много, докато там и да си най-големият келеш ще почнеш да пишеш => нашият форум е в пъти по-качествен.
~Alminatora![]()
![]()
Та, има и изключение от това "правило".
Имат си цял раздел за литература с 18 теми в него. Имат си и цял раздел за лично творчество с невероятните 13 теми! Извинявай, ама само аз съм пуснал повече теми в творческия.
+1Brain написа: И двете къмюнитита си имат силните и слабите си страни, и в двата форума съотношението интелигенция/простолюдие е сравнително едно и също, тъй че подобни спорове са напълно безмислени.